ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

23 • 03 • 2016

Aicina pieteikties konferencei "Sports, fiziskā slodze un bērnu un jauniešu veselība"

Saistītā informācija

Informācija sporta treneriem, sporta skolotājiem, izglītības iestāžu vadītājiem un medicīnas personālam

Latvijas Ārstu biedrība, Latvijas Sporta federāciju padome un Sporta izglītības aģentūra aicina piedalīties konferencē sporta skolotājiem un bērnu un jauniešu treneriem „Sports, fiziskā slodze un bērnu un jauniešu veselība", kas notiks 1. aprīlī starptautiskajā izstāžu centrā „Ķīpsala", Ķīpsalas ielā 8, Rīgā.

Konferencē par aktuāliem bērnu un jauniešu veselības jautājumiem un to saistību ar sporta aktivitātēm runās tādi atzīti speciālisti kā bērnu kardioloģe prof. Ingūna Lubaua, bērnu reimatoloģe prof. Valda Staņēviča, sporta ārsts Atis Grundmanis u.c. Diskutēsim arī par šobrīd skandalozi aktuālo jautājumu – mildronāta lietošanu sportistiem. Konferences programmu skatīt ŠEIT.

Konferencē laipni aicināti piedalīties bērnu un jauniešu treneri, sporta skolotāji, ar sporta un izglītības iestāžu vadītāji, kā arī citi interesenti.

Par dalību konferencē treneriem un sporta skolotājiem Sporta izglītības aģentūra ieskaita 7 stundas, ārstniecības personām tiek piešķirti 5 TIP.

Reģistrēšanās konferencei notiek elektroniski Latvijas Ārstu biedrības mājaslapā www.arstubiedriba.lv sadaļā Konferences vai, iekopējot pārlūkprogrammā LĀB kursu sistēmas adresi lab.netcard.lv , sadaļā Konferences pretī izvēlētās konferences nosaukumam spiežot izvēlni Pieteikties.

DALĪBAS MAKSA: 10.00 EUR visiem dalībniekiem (iekļaujot izstādes "Atpūta un sports 2016" apmeklējumu).

Informāciju sagatavoja:
Dace Kaspare
Sporta attīstības vadītāja
Latvijas Sporta federāciju padome
tālrunis +371 67288924, mobilais tālrunis +371 29388383

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv