ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 0m/s

LSF Ziņojumi

02 • 10 • 2019

Veiksmīgu 19./20. gada slēpošanas un snovborda sezonu vēl LSF jaunā valde

26. septembrī notika LSF gadskārtējā kopsapulce, kurā kā jau katru gadu septembrī LSF valde atskaitījās par aizgājušo sezonu visu LSF pārstāvēto sporta veidu griezumā un ieskicēja arī plānus gaidāmajai sezonai. Šā gada kopsapulce bija īpaša ar to, ka bija pagājis četru gadu cikls, kas nozīmē, ka LSF biedriem bija jāpārvēl LSF valde. Šīs valdes vēlēšanas bija īpašas ar to, ka jau pirms gada līdzšinējais LSF valdes priekšsēdētājs Vairis Brīze, kurš šajā amatā bija strādājis jau gandrīz piecpadsmit gadus, bija paziņojis par savu vēlmi neturpināt darbu valdē un aicinājis biedrus jau laicīgi domāt par jaunu kandidātu izvirzīšanu un potenciālos kandidātus iepazīstināt ar sevi sporta veidu darba grupās. Tika izstrādāts arī LSF valdes vēlēšanu nolikums, saskaņā ar kuru valdes locekļu amata kandidātiem vēlākais vienu nedēļu pirms valdes vēlēšanām ir jāpiesakās amatam, atsūtot motivācijas vēstuli un iepazīstinot ar sevi LSF biedrus.

LSF valde sastāv no pieciem valdes locekļiem, un ar iepriekšējā LSF valdes priekšsēdētāja Vaira Brīzes iniciatīvu valdes priekšsēdētāja amatam tika uzrunāts ilggadējs LSF valdes loceklis un atbildīgais par kalnu slēpošanu Dinārs Doršs. Kā kandidāti valdes locekļu amatiem ar atbildību par distanču slēpošanu - distanču slēpošanas darba grupā atbalstītie, aktīvi distanču un roller-slēpošanas aktīvisti jau daudzus gadus Jānis Puida un Gunārs Ikaunieks,  kā atbildīgais par kalnu slēpošanu - nu jau var teikt, ka kalnu slēpošanas sportistu koordinēšanas un sacensību organizēšanas “labā roka” arī ar vairāku gadu pieredzi Daniels Fogelis un kā atbildīgais par tā sauktajiem mazajiem sporta veidiem LSF (galvenokārt,  dalībnieku skaita atšķirību dēļ šajā LSF darba periodā), aptverot ļoti plašu darbības jomu, proti - frīstails, snovbords, lēkšana ar slēpēm un ziemeļu divcīņa, tika atkārtoti uzrunāts Einārs Lansmanis. Visi šie cilvēki jau bija sevi pierādījuši LSF sabiedriskajā dzīvē un darbā, un piekrita turpināt organizēt iesākto vai plānoto sev atvēlētajā sabiedriskā darba lauciņā. Jau pirms LSF kopsapulces visiem šiem kandidātiem tika izteikts atbalsts dažādās LSF sporta veidu darba grupās, un citi kandidāti izvirzīti netika. Kopsapulcē klātienē piedalījās deviņpadsmit no divdesmit LSF biedriem, un balsojums par izvirzītajiem valdes locekļu kandidātiem nākamajiem četriem gadiem bija vienbalsīgs ar visiem deviņpadsmit „par”. Šobrīd esam priecīgi par izrādīto atbalstu, kas nozīmē, ka jaunais valdes sastāvs ir komanda, kurai uzticas. Ceram, ka šķēpu laušana nebūs galvenais dienas kārtības jautājums un valdes locekļu idejas un varēšana atbildīs LSF biedru vēlmēm un interesēm, bet LSF biedru vēlmes un intereses saskanēs ar citu biedru interesēm, kā arī izdosies sabalansēt vajadzību prioritātes saskanēs ar pieejamiem resursiem. Ceram, ka sporta veidu savstarpējās intereses saskanēs un veidosies vēl stiprāka un uz stabiliem pamatiem būvēta LSF stratēģija nākotnei.

Pirms novēlēt veiksmīgu un mierīgu gaidāmās ziemas sezonu, ar patiesu cieņu pret līdz šim padarīto, vēlamies pateikties diviem redzamākajiem līdzšinējās valdes locekļiem Vairim Brīzem un Guntim Čivčam, kas gandrīz piecpadsmit gadu garumā valdes priekšsēdētāja un priekšsēdētāja vietnieka amatos, ziedojot neskaitāmas darba stundas, ir sekmīgi virzījuši un nodrošinājuši līdzšinējo LSF un pārstāvēto sporta veidu attīstību un bruģējuši pamatus ne tikai gaidāmajai sezonai, bet daudz tālākai nākotnei un sasniedzamo mērķu piepildīšanai LSF. Nesavtīgs darbs, neatlaidība, stingrs mugurkauls, radoša pieeja un augsta profesionalitāte, būs tās vērtības, kuras kā no šiem diviem cilvēkiem pārmantojamas būs jāatceras jebkurai nākošajai LSF valdei.

Veiksmīgu gaidāmo ziemas sezonu!
LSF valdes vārdā
Dinārs Doršs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv