ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 3m/s

LSF Ziņojumi

29 • 05 • 2017

Video: 2017. gada sezonas noslēgums Siguldā

Video no 2017. gada sezonas noslēguma pasākuma Siguldā. 2017. gada 27. maijs.

2 Komentāri

Paldies sportistiem, viņu tētiem un mammām, treneriem un atbalstītājiem, kas iegulda savus resursus savu bērnu izaugsmē par labiem sportistiem.
To apliecina kuplais kalnu slēpotāju pulks, kur atbildīgie strādā lai būtu, prieks skatīties.

Tikai jautājums par ziemas sporta veidu karalieni - distanču slēpošanu? Kāpēc nebija ieradušies visi vadošie Latvijas distanču slēpotāji uz šo pasākumu?

Tas noteikti jautājums Jurim Pīpkalējam, LSF prezidentam Vairim Brīzem, ģenerālsekretāram Agrim Raugulim.

Tas noteikti saistīts ar sportistu un vadības savstarpējām attiecībām,

par vadības attieksmi pret sportistiem,

par pazemojošiem līgumiem,

par ilgtermiņa stratēģijas un īstermiņa darbības plānu trūkumu,

par nolaidību no federācijas puses, piemēram, par jaunā slēpotāja Induļa Bikšes netikšanu uz Pasaules čempionātu 2017 junioriem slēpošanā. Tā bija tīri federācijas vadības Agra Rauguļa un prezidenta Vaira Brīzes atbildība, nolaidība.

Arī pārējiem labākajiem slēpotājiem ir ko izteikties par šajā gadā pieredzētajām federācijas darbībām, kas pazemo šos sportistus un nerada apstākļus pilnvērtīgam sagatavošanās treniņu procesam.

Aicinu visus slēpošanas sabiedrības entuziastus izteikties šajā sakarā, nevis klusēt un pieļaut šādas apzinātas nolaidības.

2018.gads ir olimpiskais gads, vai šajā 4 gadu ciklā ir sagatavoti sportisti slēpotāji cienīgai dalībai ziemas olimpiskajās spēlēs? Lai būtu mums ar ko lepoties, būtu kam sekot līdzi.

Lai nebūtu kā 2017.gada pasaules čempionātā slēpošanā, kad federācija savāca lielu komandu vīriem, bet neviens nebija sagatavots, lai vismaz pārvarētu kvalifikāciju konkurencē ar eksotisko zemju slēpotājiem.

Vienīgā cerība ir jaunais talantīgais slēpotājs Indulis Bikše, kurš pierāda savu izaugsmi gadu no gada, un jau ir cienīgs dalībnieks pasaules kausos.

Tikai jautājums federācijas vadībai, vai ar 2000 EUR atbalstu gadā -
inventāram, treniņprocesiem, dalībai pasaules kausos un pasaules čempionātā, ir pietiekoši. Vai tā ir tāda ņirgāšanās par sportistu, viņa ģimeni, par visu slēpošanas sabiedrību, par federācijai piešķirto līdzekļu efektīvu izlietošanu mērķiem?

04 • 06 • 2017 / 10:47
Slēpotāji pat komentārus vairs negrib rakstīt. Žēl. Federācija nespēj saprast, ka ar pāris entuziastiem un par savu naudu uz pasaules kausiem braucošajiem ilgi neizturēs. Federācijā esošie distanču slēpošanas pārstāvji ar savu attieksmi zāģē zaru uz kaura paši sēž. Ir taču tik daudz citu līdzvērtīgu sporta veidu kura jaunos distanču slēpotājus saņemtu un pārvilinātu labrāt. Jāvēro kas notiks vieglatlētikas federācijā pēc vadības maiņas, peldēšanas federācijā pēc vadības maiņas. Kas zin....
06 • 06 • 2017 / 19:04
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv