ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

LSF Ziņojumi

02 • 03 • 2017

Lspa rektors Jānis Žīdens sveic Pasaules 28. Ziemas Universiādes dalībniekus

27.februārī Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas (LSPA) rektors, profesors Jānis Žīdens tikās ar Pasaules 28. ziemas universiādes dalībniekiem, kuri studē mūsu Akadēmijā, lai savā un visas akadēmiskās saimes vārdā pateiktos sportistiem par izcilajiem sasniegumiem, lieliskajiem startiem, kā arī patīkamajiem pārdzīvojumiem un prieka brīžiem Universiādes laikā, kas no 29.janvāra līdz 8.februārim risinājās Kazahstānas pilsētā Almati.

Uz tikšanos bija aicināti visi trīspadsmit Latvijas studentu komandas sportisti no LSPA, tai skaitā Universiādes čempions kalnu slēpošanā, olimpietis un LSPA maģistrantūras students - Kristaps Zvejnieks, Latvijas studentu hokeja komandas kapteinis, LSPA 4.kursa students Jānis Bullītis un delegācijas vadītāja, Latvijas Augstskolu sporta savienības prezidente, LSPA profesore Agita Ābele.

Rektors K.Zvejniekam pasniedza Akadēmijas pateicības rakstu par augstiem sportiskajiem sasniegumiem ziemas universiādē un ieguldījumu LSPA attīstībā, popularizējot LSPA starptautiskajā līmenī.

Kristapu Zvejnieku klātienē sveikt bija ieradies arī Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta eksperts Kaspars Randohs, kurš ministrijas vārdā sveica Zvejnieku ģimeni ar teicamo startu Universiādē un pasniedza ministrijas pateicības rakstus Kristapam un viņa trenerei un mammai, Janai Zvejniecei par izcīnīto zelta medaļu Kazahstānā.

Tikšanos apmeklēja arī Latvijas studentu hokeja komandas spēlētāji Edgars Kamoliņš, Juris Ziemiņš, Māris Diļevka, Artjoms Ogorodņikovs, Sandis Grīnbergs, Romāns Ņekļūdovs un Dāvids Kalvāns, kuri par dalību Pasaules ziemas universiādē saņēma LSPA un LSPA Sporta kluba piemiņas suvenīrus.

Jau ziņots, ka no 29.janvāra līdz 8.februārim Kazahstānā norisinājās Pasaules 28. ziemas universiāde, kurā startēja vairāk nekā 2000 atlēti no 58 valstīm. Šī Universiāde Latvijas vēsturē paliks ar pirmo izcīnīt zelta medaļu, ko Latvijai sarūpēja Kristaps Zvejnieks. Pēc medaļu ranga Latvija ar 1 izcīnīto zelta medaļu ierindojas augstajā 14. vietā. Kopumā Latviju šajā Universiādē pārstāvēja 26 sportisti no astoņām Latvijas augstskolām, tai skaitā 13 studenti no LSPA.

Avots: lspa.lv, Foto: lspa.lv

1

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv