ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 6m/s

LSF Ziņojumi

11 • 09 • 2013

Ziemas sporta veidu federācijas tiek pie jauniem auto

Izrādot atbalstu Latvijas Olimpiskajai komitejai, auto zīmols Ford pirmdien organizēja vienu no pirmajām reizēm, kad tiekas vadošo ziemas sporta Olimpisko federāciju pārstāvji. Tikšanās laikā Latvijas Olimpiskā komiteja, Bobsleja un skeletona federācija, Biatlona federācija un Slēpošanas savienība dalījās ar plāniem par gatavošanos divdesmit otrajām Ziemas Olimpiskajām spēlēm Sočos 2014. gadā.

Autosalonā Inchcape Motors, oficiālajā Ford auto zīmola pārstāvja Latvijā, šodien norisinājās preses pasākums trim Latvijas Olimpiskās komitejas biedrībām – bobsleja un skeletona federācijai, biatlona federācijai un slēpošanas savienībai, kurā katra biedrība iepazīstināja ar saviem plāniem attiecībā uz gatavošanos Ziemas Olimpiskajām spēlēm Sočos, Krievijā.

"Līdz Soču ziemas Olimpiskajām spēlēm ir atlicis vien pusgads un Latvijas sportisti, kas piedalīsies šajā četrgades nozīmīgākajā ziemas sporta pasākumā, ir gatavi jauniem izaicinājumiem. Kopš Vankūveras Olimpiskajām spēlēm, pēdējie trīs gadi ir pagājuši smagos un neatlaidīgos treniņos, lai sportisti būtu vislabākajā formā tieši uz startiem Sočos. Katru gadu mēs esam lutināti ar medaļām skeletonā un bobslejā, uz ko neapšaubāmi cerēsim arī februārī Sočos, taču ir arī virkne citu ziemas sporta veidu, par ko jutīsim līdzi un klusībā cerēsim," stāsta Aldons Vrubļevskis.

Novērtējot Latvijas sportistu sniegumu, Ford izvēlējies atbalstīt minētās Olimpiskās biedrības, sniedzot tehnisku atbalstu ceļā uz Sočiem. Treniņi un ceļš turp ir tikpat svarīgs kā pati dalība šāda mēroga sacensībās, tādēļ, nodrošinot augstākās kvalitātes komfortu un transportu, Ford pasniedza piecus jaunus Ford Transit mikroautobusus biedrību vajadzībām.

"Šāda mēroga projekts starp Latvijas Olimpisko komiteju, ziemas sporta veida federācijām, sportistiem, treneriem un Ford tiek organizēts pirmo reizi. Ir prieks, ka LOK un Ford ir izdevies rast iespēju piedāvāt un nodrošināt Latvijas Olimpisko komandu ar mūsdienīgiem, labas kvalitātes Ford Transit mikroautobusiem. Prieks par ieguldīto darbu, un esmu pārliecināts, ka šis ieguldījums nesīs arī augļus. Šāda pretimnākšana Olimpiešiem no Ford puses ir neatsverama, jo tas, pirmkārt, ir svarīgi sportistiem, tas ceļ Olimpiešu kopējo tēlu, pašapziņu, kā arī šis piedāvājums motivēs strādāt cītīgāk," stāsta LOK ģenerālsekretārs Žoržs Tikmērs.

Inchcape Motors Latvia, novērtējot sportistu sasniegumus iepriekšējās sezonās, kļuvis par atbalstītāju LOK un trīs ziemas sporta veidu federācijām,  piešķirot lietošanā piecus jaunas Ford Transit automašīnas. Autosalona vadītājs Ilgvars Ķipēns pauž gandarījumu par sadarbības projektu: „Mēs ceram, ka sportistiem piešķirtās automašīnas atvieglos ikdienu un viņi varēs daudz vieglāk un efektīvāk parādīt savu sniegumu dažādās sacensībās, tuvojoties nākamā gada galvenajam sporta notikumam – Ziemas Olimpiskajām spēlēm.”

Avots: Diena.lv (oriģināls lasāms: http://www.diena.lv/sports/citi/ziemas-sporta-veidu-federacijas-tiek-pie-jauniem-auto-14024041)

t_436440_IevaLūkaLETA.jpg
Foto: LETA

2 Komentāri

Baigi labi. Prieks par tādu ziņu:-)
Labi
11 • 09 • 2013 / 14:48
Liepiņs pie atslēgām pirmais ticis:)

17 • 09 • 2013 / 23:14
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv