ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 3m/s

LSF Ziņojumi

14 • 01 • 2014

Pasaules Sniega dienas norises datumu

Saistītā informācija

Pirmkārt, vēlamies arī Jūs sveikt ar ziemas iestāšanos - beidzot laika apstākļi ir janvārim atbilstoši. Tomēr, lai arī gaisa temperatūra ir zem nulles atzīmes, sniega daudzums, diemžēl, nav pietiekams, lai pilnvērtīgi baudītu baltā gadalaika priekšrocības. Tāpēc vēlamies atvieglot Jūsu Pasaules Sniega dienas pasākuma rīkošanu un piedāvājam organizatoriem pašiem brīvi izvēlēties pasākuma norises datumu (-s) ārpus noteiktajiem datumiem (17., 18. un 19. janvārī).

Lai paspētu iemūžināt visus ziemīgos notikumus, tiek mainīts arī pasākuma nolikuma punktos 6.1.3., 6.1.4. un 6.1.5. minētais konkursu darbu iesūtīšanas termiņš  no 2014. gada 31. janvāra uz 1. martu. Līdz ar to foto-un-video-konkursa, zīmējumu konkursa un domrakstu konkursa apbalvošana nenotiks kā iepriekš paredzēts 2014. gada 8. martā Siguldā, Latvijas III Ziemas Olimpiādes / Ziemas Festivāla ietvaros, bet gan vēlāk. Par apbalvošanas pasākuma norises laiku un vietu ko paziņosim atsevišķi.

Lūgums Jūs, organizatori, savu iespēju robežās iesūtīt precizētus Pasaules Sniega dienas rīkošanas datumus uz e-pastu [email protected], lai varam izdarīt korekcijas arī Latvijas Slēpošanas savienības informatīvajā portālā www.infoski.lv.

Vēlam visiem sniegiem bagātus un jautrus pasākumus!

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv