ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 3m/s

LSF Ziņojumi

02 • 05 • 2012

Informācija no Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas

Saistītā informācija

Par LSPA darbību un sadarbības iespējām

Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas darbības organizēšanas un attīstības pamatā ir mācībspēku, palīgpersonāla un studentu vienots komandas darbs, sadarbojoties ar valsts institūcijām, sporta un augstākās izglītības iestādēm Latvijā un ārzemēs, uzņēmumiem un profesionālajām organizācijām.

Turpinot augstskolas iepriekšējo darbības gadu tradīcijas, akadēmijas vadība kopā ar visu kolektīvu kā galveno darbības mērķi un uzdevumu saglabā topošo sporta speciālistu izglītošanu un sagatavošanu darbam.

Par vienlīdz nozīmīgu uzskatām arī sadarbību ar dažādām sporta un izglītības jomas organizācijām, iestādēm un sporta veidu federācijām.

Lai sniegtu papildus un uzskatāmu kopējo informāciju, nosūtam informatīvo bukletu par Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sasniegumiem un paveikto dažādās darbības jomās 2011.gadā.

Augstskolas kolektīvs ir atvērts sadarbībai dažādās savas un docētāju kompetences ietvaros, par ko esam gatavi pārrunu rezultātā vienoties un uzsākt sadarbību sporta zinātnes, sporta teorijas un metodikas, fizioterapijas, kā arī ar sportu saistītu pasākumu organizēšanas u.c. jomās.

Ar cieņu,
Rektors prof. Jānis Žīdens

Screen Shot 2012-05-02 at 14.21.29.png

Pilnu bukletu var apskatīt šeit.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Ģenerālsponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv