ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

18 • 09 • 2012

Noslēgusies " SkiBox balvas izcīņa skrituļslidošanā 2012"

Nu jau ceturto gadu aizvadītas ātruma skrituļslidošanas sacensības " Ski Box balvas izcīņa skrituļslidošanā ". Šīs ir vienīgās skrituļslidošanas sacensības, kuras tiek aizvadītas visas vasaras garumā piecos posmos, pa vienam posmam katru mēnesi sākot no maija līdz pat septembrim.

Lai arī šogad vasara mūs nelutināja ar labiem laika apstākļiem un vairāki posmi tika aizvadīti lietū, priecē, ka dalībnieku skaits šogad ir ļoti audzis. Pat līdz tam, ka regulāri trūka starta numuri. Vislielākais dalībnieku skaits bija augusta posmā - 109 dalībnieki, bet vispār sacensības kaut vienu reizi ir apmeklējuši 170 dalībnieki. Vēl joprojām strauji pieaug dalībnieku skaits pašu mazāko slidotāju grupā! Pēdējā posmā startēja 18 jaunākās meitenes un 15 jaunākie zēni, bet kopā startējuši tieši 27 dalībnieki katrā grupā.

Vissīvākā cīņa ar taktikas ieslēgšanu 5.posmā izvērtās pieaugušo vīriešu grupā, kur pēc pēdējā posma, nomainījās Kopvērtējuma uzvarētājs.

Paldies komandu: Bjc "Laimīte", SK "Traverss-V",SK "Aisbergs 06", Powerslide Latvia, JLSS/NRR-TEAM, AK "Jūrmala" , SK "Asi" un SK "Apex" audzēkņiem, treneriem un vecākiem, ka bijāt visu vasaru ar MUMS!

Prieks bija sacensībās redzēt arī daudz jaunos slidotājus, kuri nepārstāv nevienu klubu, skolu vai komandu, jo līdz šim daudziem ir izveidojies priekšstats, ka tur kur startē komandas vai treniņgrupas, kuras šajā sporta veidā trenējās katru dienu - " cilvēkam no malas" vai kā daudzi saka " tautas grupai " šādās sacensībās nav ko darīt. Sacensībās, jo īpaši pieaugušo un senioru grupā, atrod domubiedrus un turpina trenēties kopā. Kas var būt labāks par slidošanu, skriešanu, slēpošanu un vispār nodarbošanos ar sportu labā kompānijā :)

Aicinām vēl visus uz komandu stafeti 18. septembrī! Ar nolikumu var iepazīties www.apexski.lv

INFORMĒJAM, KA SEZONAS RANGA KOPVĒRTĒJUMA APBALOŠANA NOTIKS NEVIS 18.SEPTEMBRĪ KĀ TAS TIKA IEPRIEKŠ MINĒTS, BET 9. OKTOBRĪ plkst. 19:00 VEIKALĀ " EXTREME SPORTS" BARONA KVARTĀLĀ!

Sacensību galvenais sponsors - veikals " Ski Box"
Atbalstītāji:
* Sia "Aerodium"
* Sia "Filtri"
* Sia "Eurorisk"
* Sia "BK6"
* Antra Zemīte ar Katrīnu Kotello
* informatīvais atbalstītājs www.infoski.lv

Sacensību organizatori: SK Apex (Kristīne Poška) un SK Asi (Andris Krauja)

Kristīne Poška

3 Komentāri

18. sep...18. septembrī!"...
Vakar Traverss V komandas bērni skrituļoja, bet- neko nenojauzdami to darīja Mežaparkā.
Lūdzu citreiz uzrunājot " kalniešus" iekš nfoskii.lv drusciņ savlaivcīgāk!

Bet par visu posmu neatlaidīgu organizēšanu un tradīciju kopšanu - PALDIES!
19 • 09 • 2012 / 13:18
Paldies, Ilze :)
Mēs info aizsūtījām uzreiz pēc 5. posma, man arī žēl, ka info parādījās tik vēlu. Bet vispār Uldis par stafeti zināja. Teica, ka vienu komandu saorganizēs - varbūt nesanāca sakomplektēt :)
Kristīne
20 • 09 • 2012 / 00:22
Kristīne- paldies! pārpratumi gadās,- tāda ir dzīve :-)
Vēl būs daudz iespēju!
20 • 09 • 2012 / 11:45
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv