ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 10°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

04 • 08 • 2018

Siguldas kauss 2018 skrituļslalomā

28. un 29. Jūlijā, Siguldā, Lorupes gravā, tika aizvadītas Siguldas kausa sacensības skrituļslalomā. Sestdien ar  pirmo posmu tika uzsākti starti milzu slalomā, bet svētdien turpinājās ar aizraujošām cīņām slalomā. 

Jau vairākus gadus,liels pulciņš kalnu slēpotāju ar nepacietību gaida vasaras sezonas sākumu, kad laiks sacensties ļoti līdzīgā sporta veidā vasaras apstākļos – skrituļslalomā, kur trasi, tāpat kā ziemā jāveic braucot pa kalnu uz leju, tikai šajā gadījumā pa asfaltētu ceļu. Ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu, spītējot karstajiem laikapstākļiem, sestdien uz starta stājās 60 dalībnieki, kuri sacentās milzu slalomā. Sacensības tika pārstāvētas dažādās vecuma grupās, un tas pierāda to, ka šis sporta veids ir piemērots jebkurā vecumā. Lieliski rezultāti tika sasniegti Siguldas sporta skolas un sporta kluba „Pantera” audzēkņiem, kas izcīnīja 12 uzvaras milzu slalomā.

Svētdien, tāpat kā dienu iepriekš, laikapstākļi nebija mainījušies, un dalībniekiem uz starta bija jāstājas 34 grādu karstumā. Spraigas cīņas neizpalika arī  slalomā, kur cīnoties par uzvaru, tika piedzīvoti vairāki kritieni, kas liedza iespēju pacīnīties par augstākām vietām.  Visi sacensību dalībnieki demonstrēja lielisku sniegumu, ar neviltotām emocijām un cīņassparu sasniedzot finišu. Tāpat kā milzu slalomā Siguldas sporta skolas un sporta kluba ,,Pantera” audzēkņi izcīnīja 12 uzvaras slalomā.

Latvijas skrituļslalomistiem priekšā vēl vairākas sacensības. Par jaunām uzvarām cīnīsies arī 25. un 26.augustā Siguldas kausa trešajā un ceturtajā posmā Siguldā, Lorupes gravā. Pasākumu organizē sporta klubs „Pantera” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.  

Autors: S.Meldere

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv