ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

19 • 03 • 2018

Ar paralēlo slalomu Pihē noslēgušās Baltijas kausa sacensības jauniešiem

Baltijas kausa 3. posma sacensības Somijas ciematā Pihē jauniešiem noslēdzās ar aizraujošajām paralēlā slaloma sacensībām.

U12 grupā meitenēm lielajā finālā cīnījās Frīda Saļņikova ar Krievijas sportisti Aleksandru Skorohodovu, kura tomēr divu bruacienu summā apsteidza Frīdu. Tikmēr cīņā par trešo vietu Frīdas māsa Elza Saļņikova pārspēja lietuvieti Liepu Karlonaiti.

Nākamajā vecuma grupā meitenēm finālā cīnījās Somijas sportiste Sonja Jākola un krieviete Justinia Kurupatkina. Par 0,22 sekundēm pēc diviem braucieniem labāka tomēr izrādījās somiete. Mazajā finālā sacentās Patrīcija Ansonska un Paula Putniņa, kura arī bija ātrāka un izcīnīja trešo vietu.

Pēdējā jauniešu vecuma grupā meitenēm finālā tāds pats valstu sadalījums kā U14 grupā. Arī šeit ātrāka bija somiete Henna Māta, kura pārspēja Anastasiju Kirilovu no Krievijas. Pirmajā braucienā par trešo vietu kritienu piedzīvoja krieviete Diāna Novikova, tālāk uz starta nedodoties, un ļaujot pie pjedestāla trešās vietas tikt Karlīnai Grāmatniecei.

Meistarēm pārliecinoši labākā bija Jana Zvejniece, kura pārspēja Denisu Druku Jaunzemi. Tikmēr aizraujošā cīņā par trešo vietu Dace Hartmane divu braucienu summā par 0,25 sekundēm apsteidza Jeļenu Brokāni.

Zēnu U12 grupā latviešu finālā Georgs Šmalcs bija ātrāks par Rūdolfu Beķeri, kamēr mazajā finālā Krievijas jaunais sportists Jans Holovs pārspēja Paulu Pēteri Prancānu.

U14 grupā soms Jesperi Kempainens izcīnīja uzvaru, fināla braucienos pārspējot Robertu Beikmani, bet trešo vietu ieguva Georgs Daukuls, kurš pārspēja krievu Stepanu Kuprijānovu.

Vecākajā grupā zēniem Emīls Ģērmanis finālā bija ātrāks par Mārci Beitānu, kamēr igaunis Hans Markus Danilass cīņā par bronzu guva uzvaru pār Rihardu Skrastiņu.

Master grupā krievs Vasīlijs Semenoviks finālā pārspēja Kristapu Bergmani, kurš gan otrajā braucienā piedzīvoja kritienu. Trešo vietu izcīnīja Pauls Stēga, divu braucienu summā esot ātrāks par uzvarētāja tautieti Maksimu Trošinu.

Autors: Edgars Beļakovs

 

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv