ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

17 • 02 • 2012

Izveido ķiveres dizainu labākajiem slēpotājiem!

Pasaules Jaunatnes Ziemas Olimpisko spēļu dalībnieki kalnu slēpotāji Agnese Āboltiņa un Miks Zvejnieks startēs slēpošanas ķiverēs, kuru dizainu būs radījuši publiska konkursa dalībnieki un jūsu idejas var būt visdažādākās un pārdrošākās. Ar jaunā dizaina ķiverēm Agnese un Miks startēs 2012./2013.gada sezonas kalnu slēpošanas sacensībās un šis mākslas darbs mūsu sportistiem var būt tavējais!

Konkursā neatkarīgi no tā, vai esi grafiķis, dizainers vai tev vienkārši patīk zīmēt, vai esi kaislīgs slēpotājs un tevi ir ieinteresējis šis konkurss, mēs priecāsimies redzēt tavu dizainu!

Lai piedalītos konkursā, izdrukā pieteikuma anketu un uzzīmē savu ķiveres dizainu. Zīmējumu sūti uz e-pastu: [email protected] (zīmējumam jābūt ieskanētam jpg formatā) vai atnes uz jebkuru sev tuvāko veikalu FANS no š.g. 4.janvāra līdz 27.aprīlim.

Agnese un Miks  izvērtēs visus iesūtītos labākos dizainus, tā būs viņu izvēle, kurus divus variantus izvēlēsies savām ķiverēm. Publiskā balsojuma uzvarētāju noteiksiet Jūs, labākie darbi tiks ievietoti facebook.com/Fans lapā, visi interesenti varēs piedalīties publiskā balsošanā, lai noteiktu labākā autora darbu.

Uzvarētāji tiks paziņoti maija sākumā.  Ķiveres sportistiem tiks pasniegtas Latvijas Slēpošanas Savienības sezonas noslēguma pasākumā, kas notiks maija beigās.

Divas galvenās balvas – sporta preču veikala FANS dāvanu kartes 50 latu vērtībā. Publiskā balsojuma uzvarētājam -  FANS dāvanu karte 25 latu vērtībā.

 kiveru_skic_zimuli.jpg

Uvex_kiveres_dizains_2012_520px.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv