ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

15 • 12 • 2015

Pasaules čempionāts veterāniem MWC 2016

2016.gadā laikā no 4.-13.februārim Somijas kūrorts Vuokatti uzņems d/slēpošanas pasaules čempionāta veterāniem dalībniekus.

Iepriekšējā rakstā, kuru iespējams varat atrast infoski arhīvā, tika izklāstīts par WMC (Pasaules čempionāta d/slēpošanā veterāniem) kopumā, par valstīm kurās tas notiks turpmāk, par latviešu slēpotāju startiem pasaules čempionātā, par varbūtējām izmaksām dalībniekiem, kuri gatavojas tajā piedalīties u.t.t.

Šobrīd gribēju vērst varbūtējo interesentu uzmanību uz to, ka pieteikšanās termiņa pēdējais  datums uz šo pasākumu ir 2016.g. 11.janvāris.

Tātad 2016.g. Somija Vuokatti:

Ar sacensību programmu, pieteikšanās, kārtību, dzīvošanas iespējām var iepazīties sacensību mājas lapā: www.mwc2016.com. Vēlos atgādināt, ka pats galvenais ir nenokavēt pieteikšanos un samaksāt dalības maksu. Pārējo varētu plānot pēc tam. Vienīgi izmaksas par dzīvošanu, transportu un tml. tas varētu arī sadārdzināt.

Pieteikšanās sacensībām ir līdz 11.01.2016.g. Līdz šim datumam ir jābūt aizpildītai anketai, nosūtīta Latvijā atbildīgajai personai , kura uztur kontaktus ar WMA kā arī samaksātai dalības maksai sacensību organizatoru norādītajā bankas kontā par startu sacensībās 3 distancēs un stafetē, ja tāda tiek nokomplektēta no Latviju pārstāvošiem dalībniekiem.

Anketa,  ir nosūtāma Andim Puidam : [email protected]. ( + maksājuma uzdevuma kopija par veikto starta naudas iemaksu)

Aizpildot pieteikuma anketu svarīgi ir arī atcerēties, ka  sportists nevar pieteikties startēt abos pārvietošanas( stilos (klasika vai slidsolis) vienāda garuma distancē. Proti, ja startē 30km, tad ir jāizvēlas vai to veiks klasiskajā stilā vai slidsolī. Nav iespējams startēt tajā abos stilos.

Veiksmi visiem  2016.gada ziemas sezonā.

Andis Puida

1 Komentāri

Kā man ziņo Bebras eksperts no Somijas, kurš iemēģina Pasaules čempionāta trases, tad Vuokatti pašlaik ir 5km mākslīgā sniega aplis. Vakar laika apstākļi bija līdzīgi kā pie mums, Lija lietus. Bet viss notiksies. Uz šo brīdi ir zināmi jau 6 sportisti, kuri gatavojas pārstāvēt Latvijas krāsās Pasaules čempionātā veterāniem Somijā.
Andis
26 • 12 • 2015 / 18:48
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv