ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 9°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

26 • 01 • 2015

Šogad vērienīgākie ziemas sporta svētki notiks jau 21.februārī Jūrmalā

Š.g. 21.februārī Jūrmalā notiks lielākais ziemas sporta veidu pasākums Latvijā – Jūrmalas ziemas sporta svētki. Pasākumā tiek aicināts piedalīties ikviens veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējs, turklāt dalībniekiem būs iespēja iegūt vērtīgas balvas – kopējais balvu fonds 10 000 eiro.

Sākot no šodienas, 26.janvāra, mājaslapā www.maratoni.lv ir atklāta iepriekšējā reģistrēšanās pasākumam. Pasākuma organizatori aicina reģistrēties jau tagad par īpaši draudzīgām cenām. Līdz 9.februārim dalība tikai 5 eiro, bet skolēniem un bērniem līdz 12 gadu vecumam – dalība bezmaksas. 

Jūrmalas ziemas sporta svētku dalībnieki varēs izvēlēties startēt 10 km vai 5 km slēpošanas distancē, kā arī bērniem būs sava, īpaša bērnu distance. Pasākumā var piedalīties arī tie, kuriem nav sava slēpošanas ekipējuma, jo būs pieejama slēpju noma un ekipējuma tehniskā apkope. Tāpat piemērotas aktivitātes varēs atrast ne tikai slēpošanas entuziasti, jo būs aizraujošas atrakcijas gan bērniem, gan pieaugušajiem – skeletona testa braucieni, hokeja sitiena stipruma mērīšana, biatlona šaušana, vizināšanās ar sniega pūšļiem, sniega piku mešanas sacensības, bērnu radošās darbnīcas un daudzi citi pārsteigumi. 

„Mūsu mērķis, organizējot sporta pasākumus, vienmēr ir bijis veicināt aktīvu un veselīgu garu Latvijas, un arī daudz plašāk, iedzīvotāju vidū. Jūrmalas ziemas sporta svētki ir arī sociāls projekts, jo ikvienam skolēnam, kas vēlas piedalīties pasākumā, kā arī bērniem, dalība ir bezmaksas. Ziemas sporta veidi un īpaši distanču slēpošana, vienmēr bijusi iecienīta Latvijas iedzīvotāju vidū, tāpēc aicinām piedalīties grandiozā notikumā. Turklāt pasākumā būs padomāts ne tikai par slēpotājiem, bet ikvienu, kas vēlas iesākt jauno gadu aktīvi un veselīgi”, par pasākuma ideju stāsta tautas maratonu kustības aizsācējs Latvijā, „Alpha Baltic” vadītājs Lauris Špillers. 

Pasākumu vadīs un par uzmundrinošu atmosfēru rūpēsies Jūrmalas ziemas sporta svētku vadītāji - Anna Rozīte un populārās grupas „Musiqq” dalībnieks Emīls Balceris. Visas dienas garumā par muzikālo noformēju gādās viens no pieprasītākajiem dīdžejiem Latvijā - Toms Grēviņš. 

„Jūrmalas ziemas sporta svētki ir dzīvespriecīgs un aktīvs notikums – sarūpētā programma un īpašie pārsteigumi iepriecinās gan mazos sportot gribētājus, gan lielos. Pasākumā ikviens varēs aizraujoši pavadīt dienu pie vienas no Latvijas bagātībām – Baltijas jūras, kā arī uzkrāt spēkus un enerģiju ikdienas darbiem”, piedalīties Jūrmalas ziemas sporta svētkos aicina viens no pasākuma vadītājiem, grupas „Musiqq” dalībnieks Emīls Balceris. 

Reģistrēties pasākumam var mājaslapā  www.maratoni.lv no 26.janvāra līdz 17.februārim. Bērniem un skolēniem, reģistrējoties līdz 17.februārim, dalība bezmaksas. Pārējiem dalībniekiem, reģistrējoties www.maratoni.lv līdz 9.februārim, dalības maksa ir 5 eiro, reģistrējoties no 10.februāra līdz 17.februārim, dalības maksa 7 eiro. Skolu komandas aicinām reģistrēties līdz 17.februārim, sūtot e-pastu uz [email protected], norādot skolēnu vārdu, uzvārdu, dzimšanas datus, tālruņa numuru un e-pasta adresi, kā arī izvēlēto distanci. 

Plašāka informācija par pasākumu un Jūrmalas ziemas sporta svētku nolikums atrodams www.maratoni.lv

Informāciju sagatavoja:
Liene Kindzule
SIA Alpha Baltic sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Tālr.: 67844494, e-pasts: [email protected] 

Šogad vērienīgākie ziemas sporta svētki notiks jau 21.februārī Jūrmalā

6 Komentāri

nu bet kur ta tur slēpot? pa krastu? tā nav slēpošana. tā ir šļūkāšana. Kapēc nevar uzrīkot kko mega lielu Madonā vai Alūksnē, kur sniega daudz, trases ap 20 km garas. kkāds sviesc, pa smiltīm un līdzenumu kapās džeki, lai tik nav degvielā pāris litri vairāk jātērē. bet bauda, kur bauda ir no tāda slēpojuma pasakat man? es nesaprotu.. ''Šogad vērienīgākie ziemas sporta svētki''.. par 100% nepiekrītu. kā saka vecas tantiņas FUI !!!
salomon
27 • 01 • 2015 / 10:49
Te droši vien pavisam cita auditorija uzrunāta:)
to salomon
27 • 01 • 2015 / 12:16
Nav nekāds fui! Lai dragā, un lai viņiem veicās !
Alfabaltic pasākumi izceļās ar kvalitāti. Būs labs pasākums. Ir loģiska doma par aizstāšanu, ja nokusīs.
Pāris jautājumi. Skolēna definīcija slēpjas anketas aizsūtīšanā, kur uzrāda gadu, telefonu, e-pastu ? Tad jau man ir izrredzes ietaupīt :) Un kāpēc nevar piedalīties 2000.-2002.g.dz. jaunieši? Labākais slēpotāju vecums! Varbūt vēl var pagūt saremontēt nolikumu?
Gundars
27 • 01 • 2015 / 12:36
Skatos 5km distancei ir pielikuši 2000. gadā dzimušos un jaunākus, 10 km gan atstājuši kā bija..
@salomon - nu vērienīgākie jau var būt dažādu iemeslu dēļ - dalībnieku skaita ziņā, balvu fonda ziņā vai izreklamēšanas ziņā. Domāju, ka vispār labi, ka tiek rīkots kaut kas, turklāt skolēniem par baltu velti. Aluksnē un Madonā jau ir slēpošanas pasākumi februārī..
27 • 01 • 2015 / 22:37
Tajā datumā 3 pasākumi, žēl ka visi uz vienu dienu,
MarksTvens
28 • 01 • 2015 / 23:03
Dažam labam būs dilemma: Vai braukt pēc FIS punktiem , vai pēc naudas :)
Dalības maksas tiešām patīkamas. Cerams, ka arī citos pasākumos beidzot sāks darboties loģiskais mārketinga princips: jo vairāk sponsoru, jo mazākas dalības maksas
Gundars
29 • 01 • 2015 / 15:36
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv