ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 0m/s

Jaunumi

18 • 03 • 2013

Latvieši labi nostartējuši 10km klasikā Igaunijā

Svētdien Igaunijas pilsētiņā Albu norisinājās tradicionālās FIS sacensības distanču slēpošanā, kur sportisti sacenšas īsā distancē klasiskajā stilā ar intervāla startu. Vīriem 10km 41 dalībnieka vidū labākais no Latvijas pārstāvjiem atkal bija Arvis Liepiņš, kurš uzvarētājam zaudēja mazāk par minūti un iekļuva desmitniekā. Dāmām 5km sešu dalībnieču vidū Anda Muižniece ierindojās 4.vietā.

Kamēr pasaules vadošie distanču slēpotāji sacentās leģendārajā Holmnekollenā Pasaules kausā prestižajā 50km distancē, kas jau ceturto sezonu diemžēl noris ar masu startu, tikmēr Latvijas vadošie distanču slēpotāji bija devušies pie ziemeļu kaimiņiem uz netālo Albu, kur jau ierasti martā notiek FIS sacensības īsajā distancē. Šogad uz Albu bija devušies septiņi vīri un divas dāmas no Latvijas. Neskaitot latviešus un mājiniekus igauņus, vēl startēja slēpotāji no Čehijas, Francijas, Zviedrijas, Somijas un Krievijas, taču pēdējos gados dalībnieku sastāvs kļūst arvien vājāks. Šogad lielāko daļu veidoja izteiktākie sprinteri.

Visātrāk 10km slēpojumu no mūsējiem uzsāka Liepiņš, kurš jau pēc pirmā kilometra turējās starp līderiem, un tādu tempu arī spēja noturēt, iekļūstot desmitniekā un iegūstot 10.vietu. Viņš 10km noslēpoja 27:36,6 un no uzvarētāja atpalika 57 sekundes. Šoreiz gandrīz divreiz vairāk (+34 sekundes) nekā pirms nedēļas divas reizes garākā distancē Latvijas čempionātā Madonā Arvim Liepiņam zaudēja Juris Ģērmanis, kurš atkal bija otrs labākais no mūsējiem un ierindojās 16.vietā. Juris pērn arī startēja Albu, un šogad dažiem igauņiem viņš jau bija tuvāk, bet dažus apsteidza (Juris katru dienu ir aizņemts ar darba pienākumiem, taču arī slēpošanai un treniņiem spēj atrast laiku, un ne jau reizi vai divas nedēļā, kā dažiem varētu šķist – aut.piez.). Vēl par minūti lēnāks bija trešais no mūsējiem Pāvels Ribakovs, kuram 24.vieta. Minūti un 45 sekundes Arvim zaudēja 27.vietā ierindojušais Jānis Paipals, kurš pēc labā sezonas sākuma pēc tam tā arī nav spējis atrast labo fizisko formu. Aiz Jāņa divas sekundes atpalika Indulis Bikše, kurš ātri sāka, pēc 1km no mūsējiem zaudējot tikai Liepiņam, bet beigās tomēr juniora temps kritās. Oļegam Andrejevam 31.vieta, bet Viesturam Eglītim 36.

sc_0801.jpg

Uzvaru svinēja igauņu sprinteris Peters Kummels, kurš 10km veica 26:39,5 un kurš distancēs startē reti (Kummels piedalījās 15km distancē pasaules čempionātā, un kā paši igauņi teica, tikai tāpēc, ka nebija īsti citu, ko likt – aut.piez.). Otrais palika čehu sprinteris Dušans Kozišeks, kurš sākumā bija vadībā, bet beigās Kummelam zaudēja 11 sekundes, bet 13 sekundes uzvarētājam zaudēja soms Āri Lūsua. Šoreiz tikai 18.vietā finišēja igaunis Sīms Sellis. Pazīstamākie sprinteri uzrādīja šādus rezultātus: Olimpisko spēļu un pasaules čempionāta pusfinālists igaunis Anti Sārepu 7.vieta, pasaules kausu finālists krievs Gļebs Retivihs 9.vieta, pasaules kausu pusfinālists un Skandināvijas kausu uzvarētājs zviedrs Robins Brintesons 11.vieta, Olimpisko spēļu vicečempions francūzis Rodijs Daragons 23.vietā.

Dāmām 5km startēja tikai 6 dalībnieces, kur, uzrādot laiku 15:25,8, uzvarēja igauniete Laura Rohtla, aiz sevis atstājot tautietes Heidi Raju un Kati Tamjarvu. Anda Muižnece, uzvarētājai zaudējot 1:21, ierindojās 4.vietā. Šoreiz vieta nav būtiska, bet pozitīvs ir fakts, ka salīdzinājumā ar pagājušo gadu Anda igaunietei Rohtlai zaudēja par pusotru minūti mazāk, bet Tamjarvai par divām minūtēm mazāk. Arī no Raju viņa atpalika mazāk nekā pērn un arī salīdzinājumā ar janvāra vidū FIS sacensībām Priekuļos.

39 Komentāri

"Šogad uz Albu bija devušies septiņi vīri un divas dāmas no Latvijas" divreiz pārlasīju rakstu, bet atradu tikai 1 dāmu no mūsējam kas tika pieminēta pie tām kas beigušas distanci.. Kur tad pazuda mūsu otra "raķete" :) ??
??
18 • 03 • 2013 / 14:54
otra rakjete.....:)) labs.
to ??
18 • 03 • 2013 / 15:31
A moš būtu rezultātus apskatījies un ieraudzījis ka otra mūsu raķete (kurai raķešu degviela laikam beigusies, un tapēc brauc uz "seļerku") ir Laima Klauža, a kas tā tāda vispār ir:D
Pislis to ??
18 • 03 • 2013 / 15:39
Labi maci tikai 6, damas,Butu vel 4 aizbraukusas butu visas desmitnieka,
ES
18 • 03 • 2013 / 16:32
Albu sacensības bija labi organizētas, taču bija arī dažas lietas par ko padomāt attiecībā un ārvalstu komandām un ne tikai šajā mērogā. Otra lieta, kas krita acīs, bija tā, ka šķiet tur ICR īsti netiek ievērots...
Arvis Liepiņš līdz pusdistancei bija līderis... kļūda bija, ka pēc visai prātīgas un tehniski labas sēdēšanas astē, pēkšņi izdomāja kādu puskilometru vilkt uzvarētāju ar ko startēja vienā pārī... itkā jau arī šāda pieredze ir vajadzīga... bet šoreiz reāli varēja būt arī trijniekā... otra puse ir tā, ka uz šādu maču nedrīkst ierasties sacensību dienā un pats smērēt slēpes... nu neredzēju nevienu kas to tur darītu...
Pārdomas izraisīja cita lieta... vai tiešām mums ir desmit tādi kā Liepiņš, lai atļautu tādā veselības stāvoklī startēt un nopietnāk trenēties. Jau pateicu, ka tas ir steidzami jāsakārto, jo kamēr tas nebūs sakārtots nekāds finansējums vismaz no kluba puses šim nolūkam nebūs, ceru, ka izlases treneris arī pieņems kādus mērus.
Priecē Jura Ģērmaņa (otrajā distances daļā pat labāks rezultāts kā Arvim) un Induļa Bikšes sniegums, kur domāju, ka šosezon vēl ir iespējams rezultātu kāpums.
Atzīstami savai kondīcijai cīnījās arī Viesturs.
Pilnīgi nesaprotu kāda mērķis šobrīd šādā sportiskās formas un veselības stāvoklī startēt Pāvelam... ne īsti punkti, ne stratēģiska plānošana... vai tiešām jādzenas pakaļ par katru cenu izlases veidošanas kritērijiem...? Vai tad nav redzam, ka viņam gribas sasniegt ko krietni vairāk? Zīmīte uz pieres ir jāpielīmē vai?
Sievām, manuprāt, labi nostartēja abas kas bija - gan Anda, gan Laima. Jāsaka, ka no abām tādu sniegumu vēl līdz šim nebiju redzējis. Protams, ka vēl daudz jāstrādā, bet izaugsme ir redzama. Priecē attieksme. Laimai tas bija pirmais šāda veida mačs šai konkurencē un kopš iepriekšējās Latvijas olimpiādes. Savu uzdevumu šajās sacensībās viņa izpildīja.



Roberts Raimo
18 • 03 • 2013 / 16:36
Robertam vajadzēt ierīkot ekspertu komentāru "stūrīti" iekš infoski.lv. Nopietni! Lai nav starp ķenģām jāmeklē izsmeļoši analītiskie Roberta komentāri. Var jau kādām nepatikt, bet vismaz ir par lietu, var just izpratni un iedziļināšanos lietās.

18 • 03 • 2013 / 17:43
Politiķis tomēr, viņa darbs ir likt citiem just :)

18 • 03 • 2013 / 21:47
Iesaku interviju ar Robertu Slotiņu http://www.eliesma.lv/aiz-polara-loka Par pāris santīmiem var izlasīt arī pilno versiju.
Mārtiņš
19 • 03 • 2013 / 11:22
Lai veiksmīgi mači, Robčik.
Andis
19 • 03 • 2013 / 11:43
Vai LSS paziņos oficiāli Somijas tūres Latvijas izlases sastāvu ... vai tas atkal ir supernoslēpums?
Vai tiešām taisnība ir tā, ka jau notiek dārgo nākošās sezonas formu mērīšana-dalīšana...
...Bet jau atsevišķs stāsts ir pat to vai vispār tā ir izdevīga un starp izplatītājiem konkurenci veicinoša sadarbība. Domāju, ka tiem, kas tiešām mēģina nopietnāku rezultātu uzražot, šī situācija ir nepieņemama, jo tā neveicina attīstību kopumā distanču slēpošanā.
Roberts Raimo
21 • 03 • 2013 / 20:43
ko Tu RR cepies visu laiku?
milf hunters
21 • 03 • 2013 / 21:30
Pieņemu, ka atbildes uz Roberta uzdotie jautājumiem interesē arī citus, kam nav vienaldzīgi, kas notiek ar distanču slēpošanu. T.sk. piemēram, kāpēc izlases treneris nebija līdzi uz sacensībām Albu (starp citu arī citiem svarīgiem mačiem šajā sezonā), bet tai pašā laikā nodarbojās privāto biznesu

21 • 03 • 2013 / 21:46
Ja kādam tas ko izšķir, tad cik zinu turp dodas Arvis, Pāvels, Inga, Jēkabs,Anda,Oļegs(par savu naudu), Indulis, Zintis un Roberts it ka jau laikam ir tur.Iespējams ka vēl kāds dodas, varbūt A2, varbūt vēl kāds. Domāju, ka Ivars uzrakstīs, kā atkopsies pēc Somijas kalniem. Un pēc manā rīcībā esošās informācijas formas nemēra ,bet laikam ir prasīti izmēri. Vai zinātkāre ir apmierināta.??? Tak droši var uzrakstīt uz LSS, domāju, ka arī atbildēs izsmeļoši. Kam ir interese tie jau droši ka visu zina. Īsti gan nav saprotams, kā formu mēŗišana traucē d/slēpošanas attīstībai kopumā. Tak lai mēra, ja ir ko.
Andis
21 • 03 • 2013 / 21:48
ja ir labas formas rezultats noteikti bus, skaista forma ir labakais rezultata garants...... varbut tomer labak vajadzetu slepes patestet, vai smerus iegadaties?

21 • 03 • 2013 / 21:53
starpcitu, ka ar medicinu, ar vitaminiem, atjaunosanas lidzekliem... Andi, varbut ari zini? padalies ar informaciju...

21 • 03 • 2013 / 21:54
Tak vienalga par rezultātiem, ka tik labi izskatas, tas tak galvenais!!!!:D
Pislis
21 • 03 • 2013 / 22:53
Gudrais, Andi,kurš vēlās par visu būt informēts un ir viens no tās saucamās
darba grupas, kura izlemj jautājumus par distanču slēpošanu.
Ļoti vēlētos saņemt atbildi,kāpēc klubs A2 nav saņēmis nevienu ziņu par to ka tiek plānots nākamai sezonai jaunas izlases formas?
Varbūt tās ir paredzētas izredzēto un pielīdēju klubu sportistiem ?
Protams šādu info ir saņēmuši daži mūsu sportisti personīgi.
Es iepazinos ar šīs vēstules saturu (neoficiālā ceļā) un neizprotu,kāpēc citu klubu vadība tiek informēta bet A2 netiek ?
Gaidīšu paskaidrojumus ?
Andris Gailītis
21 • 03 • 2013 / 23:16
Tātad es saprotu vienu: Uz FIS sacensībām valstsvienība netiek formēta... bet daži sportisti brauc par LSS naudu. Vai Juris Ģērmanis ir zemāks reitingā par pusi no braucējiem? Vai tiešām izlases treneris neredz, ka Juris reāli uzņem formu un būs tāds Somijā? Varbūt atkal biatlona atlases tradīcijas grib ienest distanču slēpošanā? Vai ar Albu un Madonu nepietiek... Vietalvas čempionāta posmu?
Protams, ka viņš neies - nelūgsies un nelīdīs pa... atvainojiet, jo kārtīgi veči tā nedara. Viņš ir pierādījis un pierāda, ka māk strādāt un to redzu ikdienā.
Juris ir Carnikavas novada iedzīvotājs un tāpēc arī mans pienākums ir "cepties" un to darīšu vēl vairāk, īpaši, ja netiks ievēroti sportiskie principi un atlases noteikumi tiks cepti tik nesportiski.
Un ja kāds īsts slēpotājs domā, ka necepties par to, kas tagad notiek (pastāvēt malā un paskatīties kas notiek) ir goda lieta - lai to arī dara - katram sava dzīves pieredze...un izdevīguma izpratne.
Andim par formām: ja tiešām nesaproti, tad aizej tagad pie vienalga kura izplatītāja un paprasi vai viņš pēc LSS šī gājiena vēlēsies atbalstīt kādu klubu ar kādām nopietnākām atlaidēm... vai uzprasi Andim - domāju, ka viņš zina gana labi izstāstīt tās likumsakarības...
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 00:37
...Par iepriekš pieminēto - ekspertu komentāru "stūrīti":
vispirms laikam jāizlasa šis...

tiem, kas ar naudu un pat OS grib gatavoties (laikam jau LSS googlī atrada 4.programmu):
http://www.gribuslepot.lv/distancu_sleposana/apmaciba/

Tiem kam LSS distanču slēpošanas intereses būtu jāaizstāv katrā novadā, kur nu vēl Rīgā...
http://www.parsportu.lv/experts/83/222/

Par tiem, kas bezmaksas treniņus organizē:
http://www.draugiem.lv/www.mysport.lv/news/?p=8639726
... to pašu pērn darīja arī Juris Ģērmanis Carnikavā... un es šogad...kad vien brīvāks laiciņš un gribētāji bija... diemžēl, atvainojiet - visiem un vienmēr laika nepietiek...

Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 01:03
...šodien Carnikavas pamatskolā bija ziemas sporta dienas sacensību apbalvošana - balvas netrūka un aktu zāle bija līdz malām pilna... krietnam pulciņam bērnu vecāku (daļa no tiem paši jau slēpo arī ne tikai vietējās sacensībās) ar fizkultūras stundu slēpošanu 3x nedēļā nepietiek... tie vēlas tāpat kā citos populārākajos sporta veidos apmaksātu pašvaldības sporta centra slēpošanas treneri jau līdz rudenim... neko darīt - darīsim kas būs mūsu spēkos... nekas nav neiespējams... tie, kas saprot šīs lietas zina, ka tas nav tik vienkārši.
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 01:11
Andim:
vai tiešām uzskati, ka tas ir normāli, ka nav LSS oficiālas atbildes uz nevienu no komentāros minētajiem maniem un citu jautājumiem un Tev nākas teikt informāciju, kas sākas ar vārdiem ..."cik zinu"...pēc tam piemetinot ..."varbūt vēl kāds vai kas"... tas tiešām Tev šķiet profesionāli?

Vai Tev šķiet, ka tāds sasniegums kā atlasīties un startēt PČ ir kaut kas "very cool", jo it īpaši, kad nestartē nebūt visi reāli spēcīgākie no LV?
nu nav tak muļķi visapkārt...

Bija situācija, kad Vienības braucienā viena komanda pērn vilka savu barotāju un pirms finiša pabrauca malā palaižot viņu priekšā - pēc tam tas bija viens no galvenajiem argumentiem kāpēc daudzi cik zinu par viņu nebalsoja kā par nākamo Riteņbraukšanas federācijas šefu...
Arī man daži Rīgas vadoņi teica pirms iepriekšējās LAT olimpiādes - pieteiksim Tevi Rīgas 1.komandā - "tāpat jau vinnēs"... matemātiski jau viņiem absolūta taisnība... man gan tas nešķiet pieņemami, bet Andi - es gan beigas tomēr startēju, bet vienā komandā ar Tevi, jo man nav grūti atrast iespēju un sastādīt kompāniju tiem, kas tiešām sirdī vēlas slēpot...
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 01:33
...un vēl jo vairāk: vai tas ir pieņemami, ka LSS ir tik daudz apmaksātu darbinieku kā nekad, bet neviens nevar atbildēt un tas jādara Andim?
Kas vainīgs - tas bailīgs - tāda varētu būt atbilde.
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 01:36
Vai vakar bija pilnmēnes vai te ir sekas no nesenās saules aktivitātes?
Gailītim sūdīgi iet ar biznesu, LSF nepietiekami pērk no viņa?
?
22 • 03 • 2013 / 08:43
Robertam Raimo izveidot Twitter kontu un tur čivināt..
Piedavajums
22 • 03 • 2013 / 09:39
Man tas likās aizvainojoši, domāju, ka Andim arī. LSS uz jūsu komentāriem vairs neatbild, Andis cenšas nedaudz kliedēt noslēpumainības plīvuru, bet jūs metaties viņam krāga it kā viņš kaut ko jums parādā būtu.
Kauns ...ne velti jūs vairs neesat pie teikšanas..nožēlojami
Liekuļiem Robertam un Andrim
22 • 03 • 2013 / 10:51
Super, ka visur kaut kas notiek un patīkami saņemt uzslavas no cilvēkiem kuri ir bijuši slēpošanas sporta vadībā ilgus gadus. tas iedvesmo. Novērtēju..Atšķirībaa no dažādām ieinteresētām pusēm nav man ne radi, ne pietuvinātie slēpošanas sporta lemjošajās istitūcijās. ne man arī bizness, kurš būtu kaut kā saistīts ar slēpošanu. Un lēmumus, ja man tādi ir jāpieņem saistībā ar d/slēpošanu sporta klubā vai LSS ,pieņemu informējot par to savus kluba biedrus vai veterānu sportistus.Esmu gandarīts, ja man izdodas kaut ko uzlabot veterānu sportā LSS, kurš iespe'jams nevienam no lieliem rakstniekiem nav vajadzīgs.
.Droši vien, ka jāsniedz informācijas infoski par topošajām aktivitātēm. un tas būtu labi. Un nav labi, ka daudz naudas tiek tērēts nelietderīgi. Tās ir lietas kuras jārisina un domāju, ka pamazām atrisināsies.
mazai atkāpei: ,pēc man zināmās informācijas atgādināšu, ka darba grupā darboties tika izteikts priekšlikums visiem, kuri vēlas, tajā skaitā arī daudziem no šiet rakstošajiem. Atbildi nav kabatā jāmeklē.
Papildus par formām cik zinu, tad Bebra nav devusi ne izmērus ne arī mērījusi formas un patreiz nav plaņots.Par Oļegu , kurš startēja šogad par Bebru, jāmin, ka Somiju laikam būs sarunājis pats ar LSS. Cik dzirdēju arī Jānis Paipals taisījās braukt kopā ar viņiem. Tālaķo virzību gan nezinu, laikam kāds būs aizliedzis.
Lai kā kurš ņemtos, nav nevienam kur man personīgi piesieties par maniem lēmumiem. Atkārtošos vēlrez: Ir lietas kuras jālabo, varbūt jāmaina un domāju, ka tās arī sakārtosies.
Un , ja nākotnē kāds no mūsu klubu arī lems kādu LSS jautājumu , tad lems to par labu slēpošanas sporta attīstībai nevis kāda interesēm.
Čau visiem, jāiet strādāt. maizīte arī jānopelna, lai varam sportot visi, gan es gan mūsu klubs, gan veterāni.
Lai visiem veselība turas.
Andis
22 • 03 • 2013 / 11:07
Cienijamais Andi !

Paldies par skaidrojumu.
Respekts Tevi par veterāniem.
Bet no Tava rakstītā tā arī neēsmu saņēmis atbildes uz manis uzdotiem jautājumiem.Gaidīšu kādu ziņu.
Andris Gailītis
22 • 03 • 2013 / 12:13
Vai tiešām, Andi, Tev nešķiet jocīgi, ka šajā komisijā ir tik maz cilvēku un kāpēc tās darbā šobrīd neuzskata par nelietderīgu darboties ne tikai es , piemēram Mārtiņš Niklass, Jānis Lazdāns, Juris Grants, Jurģis Grants, daudzu klubu vadītāji, lielo sacensību operatori, bijušie olimpieši, kaut vienmēr agrāk viņi to ir darījuši labprāt? Laikam jau mērķi ir atšķirīgi un katrs pats nolemj kas ir gan bezjēdzīga laika pavadīšana, gan neprofesionālu lēmumu pieņemšana, gan savu interešu lobēšana. Par naudas asistēmisku notrallināšanu nemaz nerunāšu.
Laikam jau atmiņa man klibo..., bet Tu savulaik arī domāji laiciņu pirms aicināju Tevi nodarboties ar veterānu slēpošanu, bet beigās piekriti un gana daudz paveici ko arī spēju novērtēt. Tāpēc arī vienmēr biju par sabalansētu budžetu, lai arī cik mazs tas nebija - kur arī sava vieta atradās veterānu atbalstam...
Bet tāpat Tu labi zini, ka faktiski no LSS puses arī nekāds nopietnāks projekts, piemēram, PČ veterāniem rīkošana Latvijā netika palīdzēts bīdīt...
Bet, ja saka, ka esmu priecīgs, ka tomēr spēj atrast laiku komentāriem atšķirībā no citiem, jo tajos redzu kādas komunikācijas nepilnības ir bijušas iepriekš.
Un ikvienam jāsaprot ir viens... tāpat mājās putras katls pats no sevis neizmazgājas... kādam tas ir jādara...

Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 12:15
Atbildes saņemsi no LSS, ja paprasīsi pieklājīgi šos jautājumus, nevis visu laiku tukšu muldēsi komentāros.
Jānis
22 • 03 • 2013 / 12:27
Par liekuļiem... jā šie liekuļi ir tik naivi, ka ne tikai atklāti komentē, neslēpdamies zem vai bez pseidonīmiem...
Man nevajag "mazliet kliedēt" - te katram, kas kautko nopietnāku vēlas darīt, vajag pilnīgu skaidrību...
Tagad ir skaidrs tikai tas, ka diemžēl pat Andis vai nu nav īsti pilnīgi informēts, vai arī tie lēmumi ko pieņem komisija viņam nešķiet tik svarīgi lai atcerētos, vai arī komisija ir tikai izkārtne, bet lēmumus pieņem pavisam citi un citur. Tas jau ir iemesls kāpēc daudzi tur nedarbojas...
Par Twitter nebiju iedomājies... ha... būs kādreiz jāapskata kas tas ir... varbūt tiešām tur čato komisija un LSS vadība?
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 12:29
Vai nu LSS ir parādījies jauns darbinieks Jānis, vai nu kāds ir daudz izsmeļošu atbilžu rakstveidā saņēmis no LSS.
Šis tiešām bija smieklīgi...
infoski.lv ir Latvijas Slēpošanas savienības informatīvais portāls...cik lasu te lapas apakšā... to noteikti nelasa LSS vadība ...
Un Roberts Raimo ir pilnīgi nezināma persona Latvijas slēpošanas sabiedrībā... pilnīgs demagogs, muldētājs... un ja jāsaka tad laikam arī slēpes nav pat redzējis... tās viņam tikai Nagano uz startu iedeva noslēpot kādus nieka 50km...
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 12:39
Ja šitā turpināsi rakstīt tad noti\eikti atbildes nesaņemsi no LSS nekādas, bet es zolīdi pajautāju sev interesējošos jautājumus atbildes saņemu vienmēr zolīdas un izsmeļošas. Un starp citu man ar LSS nav nekāda sakara, pazīstu tur cilvēkus tik pat daudz cik visi pārējie.
Jānis
22 • 03 • 2013 / 12:57
Kā tad man jāturpina? Jāsāk ēst kripatas no "devīgas" rociņas?
Es biju valdē pietiekami ilgu laiku un arī pazīstu cilvēkus pietiekami labi. Man sen jau vairs nav ilūziju.
Roberts Raimo
22 • 03 • 2013 / 14:31
„Uz Nagano devos bez slēpēm un nūjām. Tās man aizdeva biatlonisti,” piebilst Roberts..."
avots http://www.infoski.lv/distancu-sleposana/jaunumi/2011-2012-gada-sezona/latvija-pasaules-cempionatos-un-olimpiskajas-speles-distancu-sleposana/
citāts
22 • 03 • 2013 / 15:26
Nu tik panesās. Pēc sportistu atgriešanās no Somijas "tūres" varēs iegriezt divtik
lielu ātrumu. Priecīgas brīvdienas.
Andis
22 • 03 • 2013 / 19:36
Nu tik panesās. Pēc sportistu atgriešanās no Somijas "tūres" varēs iegriezt divtik
lielu ātrumu. Priecīgas brīvdienas.
Andis
22 • 03 • 2013 / 19:36
Labi komentāri, bet gribas teikt biedriem Raimo un Gailitim, nomainiet plati, nepiesarņojiet ēteru. Ejat uz sedēm u.t.t un tur plucaties :-)
Gatis Bērziņš
25 • 03 • 2013 / 09:31
Labs priekšlikums daudziem, kad un kur tad būs tuvākās sēdes?, Ja tas nav noslēpums?

25 • 03 • 2013 / 17:24
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Atbalstītāji
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv