ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

AUDI Ski Box kausa izcīņa, 4. posms

27 • 2 • 2015 / Kaķīškalns

1

AUDI Ski Box kausa izcīņa ir amatieru sacensības, kurās drīkst piedalīties jebkurš interesents, kurš ir samaksājis dalības naudu. Sacensības sastāv no 4 posmiem.

Sacensību kalendārs

  • 1.posms - 20.01.2015
  • 2.posms - 3.02.2015
  • 3.posms - 17.02.2015
  • 4.posms - 27.02.2015

Laika apstākļu dēļ sacensību datumi var tikt mainīti (informācija www.kakiskalns.lv). Sacensību sākums plkst.19.00 .

Reģistrācija
Reģistrēties Kaķīškalna kausa izcīņas sacensībām var Kaķīškalna krodziņā, bet ne vēlāk kā divas stundas līdz startam!!! Pēc šī laika reģistrācija sacensībām vairs netiek veikta! Reģistrējoties dalībnieks iesniedz aizpildītu reģistrācijas anketu un samaksā dalības naudu. Reģistrācijas anketas var saņemt Kakīškalna bārā un veikalā Ski Box Rīgā Tallinas ielā 32. Reģistrācija ir spēkā, ja dalībnieks ir aizpildījis visas anketas ailes!

!!!Dalībnieki, kuri beidzamo trīs gadu laikā ir piedalījušies jebkurās LSS rīkotajās sacensībās, var reģistrēties tikai lietpratēju grupā. Dalībnieku piederību atbilstošajai grupai izskata un pārbauda sacensību galvenais tiesnesis. Tiesneša lēmums dalībniekam tiek paziņots pirms numuru izdales!!!

Starta vietu sadalījums
Starta vietas tiek sadalītas atbilstoši pieteikšanās kārtībai – tas, kurš pieteicies pirmais, startē savā grupā pirmais, utt. Otrajā trasē dalībnieki startē sākot ar piektā rezultāta uzrādītāju pirmajā trasē līdz labākā laika uzrādītājam un tālāk sestās, septītās un turpmāko vietu ieguvēji.

Sacensību norise
Starta numurus dalībnieki saņem no plkst.18:00 līdz 18:30.  No 18:30 līdz 18:55 notiek iepazīšanās ar trasi. Starts trases iebraucējam  19:00. Starts pirmajam sacensību dalībniekam uzreiz pēc trases iebraucēja finiša.

Grupas startē sākot ar sieviešu grupām no vecākās uz jaunāko un tad lietpratējas. Pēc tam, tādā pašā secībā startē vīrieši. Dalībnieki grupas ietvaros startē atbilstoši starta vietu sadalījumam. Starts tiek dots uzreiz pēc iepriekšējā dalībnieka finiša. Ja dalībnieks nav gatavs startam un nevar startēt minūtes laikā viņš var tikt nepielaists pie starta. Šajā gadījumā dalībniekam iemaksāto dalības naudu neatmaksā. Šo lēmumu pieņem sacensību galvenais tiesnesis. Pēc lēmuma pieņemšanas uz starta tiek aicināts nākamais dalībnieks. 

Starp braucieniem ir 45 minūšu pārtraukums, kura laikā notiek jaunas trases izveidošana otrajam braucienam un dalībnieku iepazīšanās ar trasi

Sacensību rezultāti tiek paziņoti divdesmit minūšu laikā pēc beidzamā dalībnieka finiša. Rezultātu paziņošana un apbalvošana notiek Kaķīša krodziņā. Rezultāti tiek publicēti arī Kaķīškalna mājas lapā un izlikti uz ziņojumu dēļa Kaķīškalnā krodziņš. 

Dalības naudas
Ja dalībnieks reģistrējas agrāk kā divas dienas pirms starta, dalības maksa ir 7(septiņi) EUR, ja vēlāk, tad – 10(desmit) EUR (dalības maksā nav iekļauta maksa par pacēlāja izmantošanu). Reģistrētie sacensību dalībnieki saņem tiesības izmantot Kaķīškalna slēpošanas pacēlāju par pazeminātu cenu visas sezonas garumā.

Rezultāti un kopvērtējums
Katras sacensību posma vietu sadalījums tiek noteikts saskaitot divās trasēs uzrādītos rezultātus. Katra posma pirmo desmit vietu ieguvēji saņem punktus (1.vieta – 15 punkti , 2.vieta – 11 punkti , 3-9 , 4-7, 5-6 , 6-5 , 7-4 , 8-3 , 9-2 , 10-1). Kopvērtējuma ieskaitei tiek summēti dalībnieka trīs labāko posmu punkti. Ja kopvērtējumā vairākiem dalībniekiem ir vienāds punktu skaits, augstāku vietu iegūst tas, kuram bijis labāks rezultāts atlikušajā, kopvērtējuma rezultātos neiekļautajā posmā. Ja arī šie rezultāti ir vienādi, augstāku vietu iegūst tas dalībnieks, kurš bijis augstākā vietā noslēguma posmā.

Apbalvošana
Katra posma pirmo trīs vietu ieguvēji tiek apbalvoti ar veikala Ski Box dāvanu kartēm (1.vieta – 25EUR; 2.vieta – 18EUR; 3.vieta - 12 Ls) vai ar atbilstošām atbalstītāju balvām. Pirmo trīs vietu ieguvēji kopvērtējumā tiek apbalvoti ar Kaķīškalna kausiem un diplomiem. 

 

*Sacensību laikā dalībniekiem ir pienākums lietot ķiveres.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase

Saistītā informācija

Rezultāti

Galerija

Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv