ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 7m/s

Latvijas Kauss

12-13 • 3 • 2011 / Kordes trase

Latvijas Kausa izcīņa kalnu slēpošanā 2. posms.

Nosises vieta: Kordes trase

Sacensību programma: Skat. saistīto informāciju.

Pieteikšanās sacensībām: Pieteikums par dalību sacensībās jāiesniedz LSS ne vēlāk kā 24 stundas pirms sacensībām. Pieteikumu iesniedz sportists, klubs vai kluba atbildīgā persona, kura pārstāv konkrēto sportistu. Pieteikums jāiesniedz elektroniskā veidā izdarot reģistrāciju LSS mājas lapā www.infoski.lv vai elektroniski uz adresi [email protected] Ar pieteikuma saņemšanas brīdi kluba norādītā persona kļūst par sacensību dalībnieku. Ierodoties sacensībās, pieteiktajam dalībniekam vai viņa pārstāvētā kluba atbildīgajai personai sacensību programmā norādītajā kārtībā ir jāreģistrējas pie  sacensību Galvenā Tiesneša vai viņa norādītās personas un jāsamaksā licences maksa un dalības nauda. Ja līdz Galvenā Tiesneša noteiktajam reģistrācijas laika beigām, dalībnieks netiek reģistrēts, tad pie starta tas netiek pielaists. Ja dalībnieks ir pieteicies un reģistrējies, bet konkrētajās sacensībās nav startējis, tad viņa pārstāvētā kluba atbildīgā persona atgriež visu, kas dalībniekiem bija piešķirts konkrētajās sacensībās (starta numurs, pacēlāja karte/s, biļete/s un tml.), pretējā gadījumā LSS ir tiesības klubam piestādīt rēķinu par nodarītajiem zaudējumiem dubultā apmērā. Dalībnieki, kuri jeb kādu apstākļu dēļ ir nokavējuši savu startu, tiek pielaisti pie starta pēc pēdējā startējušā dalībnieka viņa grupā.

Dalības maksa4 Ls LSS biedriem, 6 Ls pārējiem, plus 2 Ls par kavētu pieteikšanās termiņu

Dalībnieku grupasC grupa (2000/2001), B grupa (1998/1999), A grupa (1996/1997), Juniori (1991-1995), Elite (1995 un vecāki), Seniori (1976 un vecāki)

Cita informācija: Sacensības notiek saskaņā ar šo Nolikumu pēc FIS noteikumos ietvertajiem principiem. Tiek rīkoti divi braucieni SG, GS un SL disciplīnās. A, B, C grupu pirmo trīs vietu ieguvējiem abos dzimumos ir brīvprātīga iespēja piedalīties pieaugušo Latvijas kausa sacensībās tajā disciplīnā, kurā viņš ieguvis 1-o, 2-o, vai 3-o vietu. Šie trīs jaunieši startē pēc pieaugušo pirmās starta grupas, ja to savādāk nenosaka sacensību GT. Starta kārtību otrajā trasē koleģiāli vienojoties ar treneriem un klubu pārstāvjiem var brīvi noteikt Galvenais Tiesnesis, balstoties uz trases fizisko stāvokli, laika apstākļiem un startējošo dalībnieku skaita.

Organizē:
Latvijas Slēpošanas savienība
[email protected]

Atbildīgā persona
Dinārs Doršs
[email protected]
+371 29161615

2 Komentāri

Latvijas Kausa 2.posms notiks Pilsētas Trasē, varbūt tomēr kaut kur citur. Ja tas tā varbūt izmaiņas jāieraksta nolikumā.
25 • 02 • 2011 / 09:34
Nē,Nē,Nē nekur citur uz Pilsētnieka ir labi
27 • 02 • 2011 / 21:44
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv