ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -0°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

04 • 04 • 2013

Veiksmīgs sezonas noslēgums Austrijā

Valmieras jaunie kalnu slēpotāji Dženifera un Everts Ģērmaņi startēja starptautiskās Ski Zell sacensībās Austrijas slēpošanas ielejā Cillertālē, kur 312 dalībnieki sacentās 9 vecuma grupās no U8 līdz U16.

Dženifera uzrādīja pārliecinoši labāko laiku — 50,99 s — gan savā U 10 grupā, kur otrās vietas ieguvēja uzrādīja 53,69 s, trešās — 55,58, gan visu vecuma gupu konkurencē — otro absolūti labāko rezultātu 51,82 s sasniedza U14 grupas sportiste.

Everts U14 grupā palika otrais ar laiku 52,15 s, uzvarētājam zaudējot 2,30 s.

TRINS reģionālajās noslēguma sacensībās paralēlajā milzu slalomā piedalījās galvenokārt tikai tie sportisti, kuriem pēc sacensībām notika arī gada kopvērtējuma laureātu apbalvošana. Tāpēc grupas sadalītas pa vairākiem vecumiem un arī meitenes ar zēniem sacenšas vienā grupā. Dženifera grupā U10 līdz U12 izcīnīja 5. vietu, neiekļūstot finālos. Everts grupā U13 līdz U15 šīs sacensības uzvarēja, apsteidzot vairākus sezonas kopvērtējuma, kā arī vecākās U15 grupas līderus.

Par Dženiferas un Everta sezonas gaitām stāsta viņu tētis Edijs Ģērmanis: — Šogad startējām daudzās bērnu sacensībās Austrijā, sākot no Tiroles reģionālajām, kurās obligāta piedalīšanās ir jebkuram Austrijas slēpotāju klubam, līdz vairākām starptautiskām bērnu sacensībām, kas norisinājās dažādos Austrijas slēpošanas centros.

Evertam šis gads bija grūts. Visa sezona pagāja ekipējuma mainīšanā un tehnikas stabilizēšanā. Sacensību rezultāti sezonā nebija apmierinoši, un tikai sezonas izskaņā braukšana kļuva tehniski stabilāka un ātrāka. Ceram, ka šī gada smagā treniņu darba ieguldījums nesīs labākus rezultātus nākamajā sezonā.

Dženiferai sezona izvērtās ļoti veiksmīga. Visās sacensībās ir izdevies sasniegt finišu un ar ļoti labiem rezultātiem. No 11 sacensībām 9 Dženifera ir bijusi 1., vienreiz 2. un 5. Lielākoties uzvaras gūtas ne tikai savā vecuma grupā U10, bet bieži vien apsteigti vecāka gadagājuma sportisti un pat arī uzrādīti dienas labākie laiki starp visām meiteņu vecuma grupām.

Esam gandarīti ar rezultātiem un, galvenais, ar mērķtiecīgo un grūto darbu treniņos. Pašlaik treniņi turpināsies līdz aprīļa vidum, kad dosimies uz lielām starptautiskām bērnu sacensībām Šveices kalnu slēpošanas centrā Samnaunā, — Liesmai pavēstīja jauno kalnu slēpošanas talantu tētis un dedzīgākais līdzjutējs.

Izdevums: Liesma
Rubrika: Sports
Autors: Jūlijs Cukurs
Datums: 26.03.2013
Raksts pārpublicēts izmantojot "Lursoft" laikrakstu bibliotēku.

Ģērmane.jpg


Dženifera uzvar Austrijā


Perspektīvā kalnu slēpotāja Dženifera Ģērmane, kas ziemas sezonā trenējas un mācās Austrijā, 9. februārī izcīnījusi uzvaru prestižajās Landescup posma sacensībās, kurās piedalās ne tikai vietējā reģiona, bet visas Tiroles sportisti. Līdz šīm galvenajām sacensībām valmieriete bija uzvarējusi visos Bezirkscup posmos.

Dženifera, startējot savā U10 vecuma grupā, uzrādīja absolūti labāko laiku — 52,48 sek. — starp U8 un U12 grupām pavisam 258 sportistu, zēnu un meiteņu, konkurencē. Otrās vietas ieguvēja U10 grupā finišēja pēc 53,32 s, bet vistuvāk Dženiferas rezultātam tika gadu vecāko sportistu grupas uzvarētāja — 52,93 s, savukārt tuvākais laiks no gadu vecākas grupas zēniem bija 52,97 sek.

Dženiferas brālis Everts cītīgi trenējas un tuvākajā laikā arī piedalīsies sacensībās. Lai startētu Landescup sacensībās, iepriekšējā gada kopvērtējumā bija jāiekļūst labāko trijniekā, diemžēl Everts palika ceturtais, jo nestartēja visos posmos.

Izdevums: Liesma
Rubrika: Sports
Autors: Jūlijs Cukurs
Datums: 15.02.2013
Raksts pārpublicēts izmantojot "Lursoft" laikrakstu bibliotēku.

DSC01371.JPG
Dženifera Ģērmane uzvarētāja Austrijas sacensībās.



10 Komentāri

Domājams, ka mēs vel dzirdēsim daudz par šiem bērniem! Lai veicās!
04 • 04 • 2013 / 18:17
Liels PALDIES par izsmeļošo un operatīvo infoski administrācijas darbu. Bez dažām dienām jau 2 mēneši, kā Jūs cenšaties sagremot Jums sniegto informāciju.( pēc Jūsu uzaicinājuma sniegt Jums šo informāciju!) Piedodat -nesagremojāt, bet spējāt vismaz to sameklēt citās publikācijās. Novēlu nākotnē spēt būt operatīvākiem un objektīvākiem. Dženiferas un Everta mamma Ulla Ģērmane.
04 • 04 • 2013 / 20:42
Rūpīgi pārbaudīju Infoski administrācijas darbu - administrācija man iesniedza paskaidrojumus ar pievienoto saraksti.
Vēlot bērniem un sportistiem labus rezultātus visa līmeņa sacensībās, vecākiem pacietību un gandarījumu par jauniešu sniegumiem, vienlaikus gribētu novēlēt visiem lielāku savstarpēju sapratni un toleranci.

Paldies Agrim, kas preses apskatos atrada garāku atbildi uz jautājumu, kuru viņš vēlējās noskaidrot jau 5. martā, tajā pat dienā, kad saņēma ziņu par Dženiferas 3. un 4. marta sasniegumiem.

Sarakste:

On 2012.03.05. 17:25, Latvijas Sleposanas savieniba wrote:

Labdien Edij,


Ļoti labprāt publicētu Jūsu atsūtīto informāciju diemžēl ar vienu teikumu priekš ziņas nepietiek.

Atsūtiet lūdzu kādu mazliet garāku aprakstu, kas par sacensībām, cik dalībnieki, no kurienes, kā gāja sacensībās vispār, 1, 2 braucieni, utt (varbūt kaut kur var redzēt rezultātus). Varbūt par pašas Dženiferas gaitām vispār šosezon.



Ar cieņu,

Agris Raugulis


Latvijas Slēpošanas Savienība

Grostonas iela 6b, Rīga, LV 1013

Tālr. 67387716, Mob. 29283000

Fax: 67387717

[email protected]

www.infoski.lv




From: [email protected]]
Sent: Monday, March 05, 2012 5:00 PM
To: Latvijas Slēpošanas savienība

Labdien!

Tas tā info un bilde. Dženifera Ģērmane Austrijā 3 un 4 martā piedalījās vietējās sacensībās un izcīnija uzvaru gigantā un otro vietu slalomā. Sacensības notika uz olimpiskā kalna Išglā.

<ATT00007.png>

--
Ar cieņu/Kind regards
EDIJS ĢĒRMANIS
Valdes priekšsēdētājs


Vairis Brīze
05 • 04 • 2013 / 21:59
....suns spalvu met, tikumu nē.....

06 • 04 • 2013 / 14:10
....un tas nav par LSS.....

06 • 04 • 2013 / 14:50
Labdien cien. Vairi Brīze.
Šobrīd Jūsu publicētā e-pasta sarakste ar Ediju Ģērmani un Agri Rauguli ir kaut kas izrauts no konteksta, kas ir bijis ne pirmais ziņojums viņu sarakstē. Un rūpīgi meklējot sameklējāt ko tikai gribējāt!
Pagājušo gadu pēc mūsu īsas piebilbes tikai viena raksta komentāros par Dženiferas sasniegumiem no Agra saņēmām uzaicinājumu dot kādu info un viņi paši visu info apstrādās. Agra prasību atsūtīt izsmeļošāku info ignorējām, jo tajā brīdī Edija rīcībā nebija šīs info.
Ļoti rūpīgi esat pētījuši saraksti. Man prieks... Taču Jūsu publicētais ir kaut kas no 2012.gada 3.un 4. marta. Taču runa iet par šo gadu 2013! un par 9. februāri, un Jums nosūtītu info ( 11.02.2013.)dažas dienas vēlāk, bet ne 5.03.2012!
Šogad aizsūtītā info(ņemot vērā pagājušo gadu) bija arī īss Austrijas trenera ziņojums par sacensībām angļu valodā un norādīta arī Austrijas slēpošanas sacensību un rezultātu saite. Jūsu atbilde pēc pāris nedēļām bija, ka šo info nav iespējams apstrādāt, jo neesot darbinieki! Nākamais uzaicinājums bija iesniegt pinībā sagatavotu relīzi. OK! Neesam pieraduši rakstīt paši par sevi slavas rakstus un arī uz šo uzaicinājumu nereaģējām.
Diemžēl ir radies iespaids,ka šī mājaslapa nav domāta vispusīgai un visaptverošai informācijai par Latvijas kalnu slēpotājiem un viņu sasniegumiem...
Novēlot būt objektīviem! Ulla Ģērmane.
06 • 04 • 2013 / 17:47
Anonīmajam tikuma slavinātājam novēlu tā turpināt!
06 • 04 • 2013 / 17:49
Paldies par informāciju, noteikti pārbaudīšu!
Ar cieņu,
Vairis Brīze
Vairis Brīze
06 • 04 • 2013 / 19:22
Ulla!
Domāju, ka viss vairāk par slēpošanas panākumiem taviem bērniem priecājās tieši LSS! Protams, pēc ģimenes.
12 • 04 • 2013 / 16:23
Kaut kā neredzu loģiku - apgalvojam, ka neesam pieraduši sevi slavēt, bet tajā pašā laikā apvainojamies, ka kāds cits to savlaicīgi neizdara. Nav taču tik grūti uzrakstīt pāris rindkopas informācijas par tematu, kas pašiem vislabāk zināms situācijā, ja portāls to palūdz...
Džeina
22 • 04 • 2013 / 01:11
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv