ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

16 • 01 • 2013

Sāksies Ski Box kausa izcīņa kalnu slēpošanā Kaķīškalnā

Saistītā informācija

Šī gada 22.janvārī Siguldā, Kaķīškalnā notiks Ski Box kausa izcīņā kalnu slēpošanā .  Tās ir šobrīd Latvijā vienīgās sērijveida sacensības kalnu slēpošanā tautas klasē. Šīs būs sacensību pirmais posms un kopā sērijā notiks 4 posmi.  Sacensību sākums plkst. 19.00.

Ski Box pārstāvji uzsver, ka ir būtiski attīstīt un popularizēt kalnu slēpošanu arī amatieru līmenī, jo ziemas sporta veidi kļūst arvien populārāki un pieprasījums pēc šāda veida sevis pārbaudīšanas sacensībās ir liels. Ski Box kausā grupas ir veidotas tā, lai  slēpotāji, kuri piedalās Latvijas slēpošanas savienības organizētās sacensībās startētu atsevišķā grupā un savukārt tie, kam tā ir tikai sevis pārbaudīšana- sacenšas ar līdzīgas prasmes dalībniekiem, bet tomēr braucot pa vienu un to pašu trasi var salīdzināt savus laikus ar vadošo Latvijas slēpotāju iespēto.

Sacensības, kas jau 10.gadu tiek rīkotas Kaķīškalnā, parasti pulcina vairāk kā 100 dalībniekus.  Piedalīties ir aicināts jebkurš interesents.

Reģistrēties Ski Box kausa izcīņas sacensībām var Kaķīškalna bārā vienu nedēļu pirms kārtējā posma norises, bet ne vēlāk kā divas stundas līdz startam!!! Pēc šī laika reģistrācija sacensībām vairs netiek veikta!

Reģistrējoties dalībnieks iesniedz aizpildītu reģistrācijas anketu un samaksā dalības naudu. Reģistrācijas anketas var saņemt Kakīškalna bārā un veikalā Ski Box Rīgā Tallinas ielā 32.Reģistrācija ir spēkā, ja dalībnieks ir aizpildījis visas anketas ailes!

Dalībnieku grupas:

  • līdz 35 gadi - Sievietes AS, Vīrieši AV
  • 36 līdz 49 gadi - Sievietes BS, Vīrieši BV
  • 50+ gadi - Sievietes CS, Vīrieši CV
  • Lietpratēji līdz 35 gadi - Sievietes LS, Vīrieši LV
  • Lietpratēji 36 gadi un vecāki - Sievietes LSI, Vīrieši LVI

Dalības maksa ir pieci lati (dalības maksā nav iekļauta maksa par pacēlāja izmantošanu).

Vairāk informācijas: Informatīvai tālrunis: +371 67976886, e-pasts: [email protected], mājaslapa www.kakiskalns.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv