ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 3°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

15 • 06 • 2012

Noslēdzies 2.posms Ski-box balvas izcīņā skrituļslidošanā 2012!

Saistītā informācija

Diena iesākās saulaina un nekas neliecināja par lietu, bet jau reģistrācijas laikā, nepilnu pusstundu pirms sacensību sākuma mūs pārsteidza stipras lietus gāzes, kas atstāja lielas, nežūstošas peļķes Uzvaras parka līkumotajā trasītē. 

Neskatoties uz to, sacensību dalībnieku skaits turpina pārsteigt! Jau pirmajā posmā, kas norisinājās 7. maijā, šīs sacensības sasniedza rekord dalībnieku skaitu. Pirmajā posmā uz startu izgāja  96 dalībnieki. Bet nu jau rekords ir pārspēts, jo otrajā posmā, kas norisinājās 12. jūnijā, piedalījās 102 dalībnieki! Šīs sacensības norisinās jau 3 vasaru un ar katru gadu pieaug dalībnieku skaits tieši mazākajā grupiņā! Šī grupiņa arī šogad ir visvairāk pārstāvēta. 2004. gadā dzimušās un jaunākas meitenes uz starta izgāja 13, bet zēni 17. Patīkami redzēt, ka aktīvi tiek pārstāvētas arī senioru grupas!

Vēl atlikuši 3 posmi:

  • 3.posms  10. jūlijā;
  • 4.posms  14. augustā;
  • 5.posms  11. septembrī;

Lieku reizi atgādināšu. Lai iegūtu kopvērtējuma kausu un organizatoru sarūpētās balvas, ir jāstartē vismaz 3 posmos.  :)

Nolikums un visu posmu rezultāti  ir pieejami sekojošās mājaslapās : www.apexski.lv, www.ski-box.lv. Pieteikšanās sacensību nākamajiem posmiem online reģistrācijas sistēmā notiek mājaslapā www.apexski.lv sadaļā --> sacensību nolikumi! Pieteikšanās tiek atvērta nedēļu pirms sacensībām.

Latvijas ātrumskrituļslidotāji regulāri piedalās arī startos Igaunijā, aprīlī un septembrī notiekošajos Berlīnes maratonos, kā arī ik pa reizei Krievijā, Čehijā un citās valstīs notiekošajās sacensībās.

Kristīne Poška

1

1 Komentāri

Man ļoti patīk ski-box sacensības!
Vienreizējas sajūtas un labi cilvēki!
Paldies Jums par to!!
19 • 08 • 2012 / 18:08
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv