ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 6°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

30 • 11 • 2012

Nomaini bērna veco slēpošanas inventāru uz jaunu

Saistītā informācija

Ikviena ģimene, kurā aug bērni, regulāri saskaras ar izaugšanas problēmu – esošās drēbes, apavi u.c. lietas bērnam kļūst par mazu, tāpēc jāpērk jaunas. Tai pašā laikā vecās lietas bieži vien vēl var kalpot vienam vai pat vairākiem citiem bērniem. Katru reizi, kad mūsu bērns ir “izaudzis” no kārtējā kombinezona, jakas, skrituļslidām, slēpēm utt., vecāki nonāk neapskaužamā situācijā, jo aktualizējas vairāki jautājumi. Pirmkārt, (pie tam bieži vien steidzīgi) jāizlemj, ko iegādāties vietā (ko pirkt?, kur pirkt?, cik maksās?, varbūt no radiem vai draugiem var dabūt? Utt.)  un, otrkārt, ko darīt ar veco lietu? Attiecībā uz kalnu slēpošanas inventāru šī problēma ir īpaši izteikta, jo tas ir dārgs, ilgi kalpojošs un tāpēc pie augšminētajām pievienojas vēl viena dilemma,- jaunu vai lietotu?

Ņemot vērā šo problēmu un atsaucoties uz regulāriem un daudzkārtējiem vecāku ieteikumiem, Fans sāk piedāvāt jaunu pakalpojumu – lietota bērnu kalnu slēpošanas inventāra apmaiņu pret jaunu ar piemaksu. Veidojot šo piedāvājumu esam centušies maksimāli palīdzēt vecākiem atrisināt augšminētās problēmas. Tā kā līdz šim esam tirgojuši tikai jaunu kalnu slēpošanas inventāru, sākumposmā gaidām to vecāku atsaucību, kas savam bērnam meklē jaunu (nelietotu) inventāru apmaiņā pret veco. Pēc kāda laika, kad būsim “apauguši” ar apmainītajiem lietotajiem bērnu kalnu slēpošanas komplektiem, centīsimies apmierināt arī to vecāku vēlmes, kuri saviem bērniem meklē lietotu inventāru. 

Vēl jāpiemin, ka, izsludinot šo piedāvājumu, Fans neplāno pārvērsties par komisijas veikalu un, tāpat kā līdz šim, fokusēsies uz jaunu preču tirdzniecību. Tāpēc lietotu pret lietotu inventāru pie mums samainīt nevarēs.

Galvenie noteikumi:

  • šosezon piedāvājums ir spēkā tikai 2 lielākajos Fans veikalos – Rīgā, Garozes ielā 1 un A. Deglava ielā 50.
  • piedāvājums attiecas tikai uz kalnu slēpēm, stiprinājumiem, zābakiem, nūjām (var būt katra no šīm lietām atsevišķi, izņemot nūjas).
  • bērnu inventārs šī piedāvājuma  izpratnē ir visi modeļi, kas paredzēti bērniem (modeļa nosaukums parasti satur burtu J vai saīsinājumu Jr). Izmēri slēpes līdz 140cm (150cm SL, 167cm GS slēpes), zābaki līdz 37izm., nūjas līdz 105cm.
  • lietotais inventars var būt no jebkādas, Latvijā izplatītas, kalnu slēpošanas inventāra ražotājfirmas
  • piemaksājamā summa par jaunā inventāra iegādi nevar būt mazāka kā 50% no tā pārdošanas cenas

Gaidot kārtīgu ziemu un vecāku atsaucību,
Ar sveicieniem,
Fans

Nomaini_jr-ski_fans.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv