ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

09 • 11 • 2012

Kalnu slēpošanas trenažieri

Jau kādu laiku arī Latvijā ir iespējams iegādāties unikālos SKIER`S EDGE trenažierus. Līdz šim ar tiem bija iespējams iepazīties un tos notestēt Burusports veikalā, Čaka ielā 149, Rīgā. Šobrīd SKIER`S EDGE atradīsiet arī veikalā Fans, Garozas ielā 1, Rīgā. Taču vislabākā iespēja tieši izmēģināt pašus trenažierus ir Skimaster kalnu slēpošanas sporta centrā, Brīvības ielā 155.

Tieši tagad, kad ziemas sezona jau sākusies, bet sniega pie mums pašiem diemžēl nav, aicinām ne tikai kalnu slēpošanas klubu sportistus, bet arī ikvienu kalnu slēpošanas interesentu pieteikties uz nodarbībām Skimaster, kur pie reizes jums 2 mēnešu garumā, savā treniņu procesā, ir iespēja iekļaut arī iedarbīgo SKIER`S EDGE trenažieri.

SKIER`S EDGE simulē kustību, sajūtu un izaicinājumu kopumu, kas atbilst kalnu slēpošanai. Tas ir grūti aizstājams trenažieris pamatīgam slēpošanas treniņam, sānu kustību trenēšanai, lokanībai un sirds-asinsvadu sistēmas trenēšanai. Trenažieris labi modelē to muskuļu darbību, kas atbild par kantēšanu un pagriezienu veikšanu. Tā kā šīs pareizās kustības tiek nemitīgi atkārtotas uz SKIER`S EDGE, tās dabiski un nepiespiesti tiek izpildītas arī uz kalna ar slēpēm.

Izmantojiet iespēju un, apmeklējot Skimaster kalnu slēpošanas sporta centru, iekļaujiet savā treniņu procesā arī trenažieri, ko par labu ir atzinušas daudzas kalnu slēpošanas lielvalstu izlases.



Sīkāka informācija par trenažieriem atrodama www.burusports.lv, vai rakstot uz [email protected]

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv