ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 0°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

01 • 02 • 2022

Viciņa kausa 2.posma 'Fans' balvas izcīņa

Viciņa kausa 2.posma „Fans” balvas izcīņa
29.01.2022 Sigulda,  Pilsētas trase

Sestdien, 29.01.2022., Siguldas Sporta Centra Siguldas Pilsētas trasē norisinājās „Vilciņa kausa” 2.posma  „FANS” balvas izcīņas sacensības pašiem mazākajiem kalnu slēpotājiem. Lai ievērotu epidemiloģiskos noteikumus, sacensības norisinājās uz diviem Pilsētas trases kalniem. Lielajā kalnā Super Slaloma trasē sacentās 2012., 2013. un 2014.g.dz. mazie sportisti, bet uz vidējā kalna ātrumā un meistarībā mērojās 2015.g.dz. un jaunāki  zēni un meitenes. Kopā sacensībās piedalījās 199 dalībnieki, kas ir lielākais skaits līdz šim VILCIŅA KAUSA organizēšānas vēsturē. Sacensībās bērnus priecēja un izklaidēja sacensību talismanis VILCIŅŠ. Saulainie laika apstākļi un -5 grādi lutināja gan sacensību dalībniekus, gan organizatorus. Sacensību trase bija labi pārskatāma un sniega segums kvalitatīvs saglabājās visu sacensību laiku. 

Katrs sacensību dalībnieks saņēma diplomu un veicināšanas balvu. Pirmais sešinieks tika apbalvots ar medaļām, savukārt, trijnieks pie SK Ziemeļpols baltajiem LĀČUKIEM, bet pirmās vietas izcīnija FANS balvu.

Sacensību svētki mazajiem sportistiem ir godam nostartēti un nosvinēti. 

Biedrība „Sporta Klubs Ziemeļpols”saka lielu paldies: Siguldas novada pašvaldībai par finansiālu atbalstu, Siguldas Pilsētas trasei par perfekti sagatavotām bērnu  sacensību trasēm, Jānim Davidovičam par sacensību laiku nodrošināšanu, Ivaram Bācim par profesionālu sacensību komentēšanu, FOTO – Madara Pole un Rigonda Lazdāne.  Un, protams, visiem sacensību dalībniekiem, vecākiem un treneriem par cīņas sparu, līdzi jušanu un atbalstu. 

Tiekamies Vilciņa kausa 3.posmā. 12.02.2022.

Sacensību galvenā tiesnese: Lelde Gasūna
Preses sekretāre: Gunta Gasūna

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv