ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 0°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

19 • 09 • 2022

Siguldas Kauss 2022 3.posms

Saistītā informācija

Šī gada 8. septembrī Siguldā, Lorupes gravā, tika aizvadīts Siguldas Kauss skrituļslalomā 3. posms. Uz starta stājās 106 sacensību dalībnieki, pārstāvot dažādas vecuma grupas, kas šajā gadā ir lielākais dalībnieku skaits Siguldas Kausu sacensībās.

Sacensības iesāka jaunākā vecuma grupa U8. Šajā vecumā meitenēm ātrākās Laura Meldere 1.v., Līva Meldere 2.v. un Emīlija Biezā 3.v. Zēniem par uzvarētāju kļuva Adrians Reiters, 2.v. Martins Blaževics, 3.v. Rūdolfs Veigulis.

U10 vecuma grupā labākās 1.v. Estere Šēnberga, 2.v. Tīna Oliņa, 3.v. Elīza Beļūna. Zēniem – 1.v. Larno Lervigs Kļaviņš, 2.v. Mārtiņš Samofals, 3.v. Ģirts Blūms.

U12 grupā meitenēm uzvaru izcīnīja Nikola Grīnberga, 2. vietā Emīlija Kliesta un 3 ātrākā šajā reizē Klaudija More. U12 grupā zēniem, kas bija lielākā grupa pēc sacensību dalībnieku skaita, uzvarēja Kristiāns Indriksons, 2.v. Kristiāns Lazdiņš, 3.v. Kristofers Borisovs.

Visspraigākās cīņas U14 vecuma meitenēm ,kur ātrākā šajā reizē – Letīcija Matisone, 2.v. Estere Jansone un 3.v. Estere Ausekle. Šajā pašā grupā zēniem par uzvarētāju kļuva Valters Bērziņš, 2.v. Sebastians Kārlis Mierkalns.

U16 vecuma grupās  spraigas cīņas, par uzvaru cīnās vairāki Pasaules Kausu dalībnieki, kas sevi lieliski pierādījuši arī ārzemēs. Meitenēm, ātrākā Frīda Saļņikova, kura ir Latvijas ātrākā skrituļslalomiste. 2.v. māsa Elza Saļņikova un 3.v. Sofia Fedorova. Zēniem uzvarētājs Georgs Šmalcs, kurš arī jau ir Pasaules Kausu TOP 10 braucējs, 2.v. Pauls Pēteris Prancāns un 3 ātrākais Valdemārs Kuzminskis. E grupā dāmām 2 dalībnieces, ātrākā Marta Bērziņa, 2.v. Luīze Suveizda. E grupā vīriešiem uzvaru izcīnīja Jurģis Zvejnieks, 2.v. Rihards Allens, 3.v. Pauls Oliņš. M grupā vīriešiem ātrākais Gatis Latkovskis.

Siguldas Kauss 2022 skrituļslalomā - sacensību 3.posms  ir noslēdzies un lielākā daļa sacensību dalībnieki turpinās savus treniņus un sacentīsies savā starpā nākamajos startos, arī uz kalna, kalnu slēpošanas trasēs.

Paldies sacensību organizatoriem, tiesnešiem, vecākiem un pašiem dalībniekiem. Tikai ar kopīgu darbu un atbalstu spējam uzorganizēt skaistus svētkus mums visiem. Paldies Siguldas Novada pašvaldībai par atbalstu sacensību organizēšanai visas vasaras garumā.

Rakstu sagatavoja: Madara Meldere
Foto: Sandra Meldere

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv