ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -1°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

13 • 03 • 2020

ATCELTS Baltijas kauss kalnu slēpošanā jauniešiem

Sakarā ar Latvijas un Somijas sporta organizāciju, veselības organizāciju norādījumiem, Baltijas kausa 4. posms Somijas kalnu slēpošanas kūrortā “Pyhatunturi” U12;U14;U16;M;U10 vecuma grupām tiek atcelts. Tiek atceltas arī visas turpmāk plānotās sacensības slēpošanas sporta veidos no Somijas federācijas puses.

Rīt 14. martā risināsies FIS Baltijas kauss paralēlajā slalomā, kur piedalīsies sportisti, kas jau atrodas sacensību norises vietā, pēc tam visi oficiālie un publiskie pasākumi tiks atcelti.

“Pyhatunturi” slēpošanas centrs un viesnīca joprojām ir atvērti saviem apmeklētājiem, tomēr vērš uzmanību uz to, ka neiesaka cilvēkiem ierasties lielākās organizētās grupās, īpaši autobusos. Mums ir arī jāinformē, ka “Pyhatunturi” ir aizdomās turamā gadījums, kas ir testēts COVID-19, bet uz šo brīdi vēl nav apstiprināts kā pozitīvs.

Visas puses saprot situācijas nopietnību un lūdz pacietību saistībā ar potenciālajām dzīvošanas un pacēlāja rezervāciju izmaiņām. Jautājumus un informāciju par iespējām rakstīt uz [email protected]

13.03.2020
Latvijas Slēpošanas federācijas
Valdes priekšsēdētājs
Dinārs Doršs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv