ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

30 • 05 • 2019

Kalnu slēpošanas sezonas noslēguma pasākums 2. jūnijā

Saistītā informācija

Šo svētdien, 2. jūnijā, visi kalnu slēpotāji, atbalstītāji un līdzjutēji ir laipni aicināti uz LSF rīkoto kalnu slēpošanas sezonas noslēguma pasākumu, kas jau tradicionāli norisinās Latvijas ziemas sporta galvaspilsētā Siguldā. 

Sezonas noslēguma pasākums pulcē visus Latvijas kalnu slēpotājus, sākot ar jaunākajiem, kas ziemā savu meistarību pierādīja Vilciņa kausas trasēs, līdz Latvijas izlases dalībniekiem, kam šīs ziemas spilgtākais notikums bija Pasaules čempionāts Orē, Zviedrijā. Šī ir iespēja satikt viņus visus ārpus saspringtā sacensību un treniņu grafika, atskatīties uz sezonā padarīto, veiksmēm un neveiksmēm, pārrunāt vasaras un nākamās sezonas plānus.

Svētdien Siguldā būs iespēja satikt arī kalnu slēpošanas klubu trenerus un pārstāvjus. Tāpēc gaidīti ir arī visi tie, kas apsver šī sporta veida izvēli, lai, iespējams, satiktu savu treneri.

Protams, pasākuma laikā tiks apbalvoti un sveikti sportisti, kam šosezon izdevies sasniegt labākos rezultātus. Paredzēta gan visu vecuma grupu sezonas kopvērtējuma ranga apbalvošana, gan Latvijas čempionāta ātruma disciplīnās, kas norisinājās aprīlī Somijā, oficiālā apbalvošana. Tiks apbalvoti arī labākie klubi. Par labu atmosfēru gādās un sportistus sveiks mākslinieki.

Noslēguma pasākumu laipni uzņems Siguldas Pilsētas trase un slēpotāju iecienītā kafejnīca FINIŠS, kuras saimnieks gatavos īpašos liellopa gaļas burgerus un citus lieliskus gardumus.

Viesi Pilsētas kalna pakājē un kafejnīcā FINIŠS tiks gaidīti jau no plkst. 11:00, oficiālās daļas sākums plkst. 12:00. Pasākuma programma LSF tīmekļa vietnē www.ski.lv

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv