ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

31 • 01 • 2018

Sportisti par aizvadīto Latvijas kausa 1. posmu

Aizvadītajā nedēļas nogalē Siguldas Pilsētas trasē norisinājās Latvijas kausa kalnu slēpošanā 1. posms. Par spīti nelabvēlīgajiem laikapstākļiem, sportisti bija ļoti apmierināti ar kalna un sacensību kvalitāti. Piedāvājam lasīt FIS sacensību uzvarētāju komentārus pēc sacensībām.

Liene Bondare

Ļoti forši, ka federācijas komanda dara visu, lai sacensības norisinātos arī ne tik labos laikapstākļos. Ir patiesi lieliski, ka sezonas vidū ir iespēja satikt Latvijas kalnu slēpošanas mīļotājus un atbalstītājus, kā arī pacīnīties ar meitenēm trasē.

SIGULDA-28janv2018-187.jpg

Miks Zvejnieks

Latvijas kauss bija labs starpposms starp aizvadīto un priekšā esošo sacensību maratonu ārzemēs. Vienmēr ir patīkami, un vienlaicīgi arī atbildīgi, startēt mājās. Kalna garums kļūdas nepieļauj, tāpēc braucieniem jābūt tīriem un precīziem.

SIGULDA-28janv2018-34.jpg

Kristaps Zvejnieks

Kā tu vērtē aizvadītās sacensības?
Vērtēju ļoti pozitīvi. Viss notika pēc uzstādītajiem mērķiem. Divas interesantas dienas. Laikapstākļi, protams, ne tie labākie, bet forši braukt mājās, kur tas viss sācies, un mazliet arī tāds tusiņš.

Vai šī bija laba sagatavošanās pirms Olimpiskajām spēlēm Korejā?
Es teiktu, ka vairāk tāda atrādīšanās. Šis kalns ir trīs reizes īsākas nekā oficiālais FIS slaloma kalns, tāpēc, protams, nevar salīdzināt, un arī sarežģītības ziņā, bet vienkārši ilgi nebiju bijis mājās, tā ka sagatavošanās vairāk tādā ziņā, ka nedaudz sanāk pabūt mājās, Latvijā.

Ar kādām domās dosies uz Olimpiādi?
Es startēšu visās piecās disciplīnās, tā ka tas noteikti būs kas jauns un interesants. Gribas nostartēt savu spēju robežās, un izdarīt visu, lai tajā dienā, kad būs sacensības, es būtu savā labākajā formā.

SIGULDA-28janv2018-200.jpg

1 Komentāri

No publikācijām SKI.LV var saprast, ka jauniešu sacensības Latvijas Kausā 2018 vispār nav bijušas...
01 • 02 • 2018 / 10:11
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv