ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 0°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

10 • 04 • 2018

Latvijas čempioni nobraucienā Āboltiņa un Opmanis

Šodien Somijas risinājās nacionālie čempionāti nobraucienā gan somiem, gan latviešiem. Pēc šaubīgās situācijas ar laika apstākļu prognozēm vakar, jau laikus tika pieņemts lēmums, ka abu valstu medaļas tiks izcīnītas dienas pirmajās sacensībās, kurās latviešu konkurencē dāmām triumfēja Agnese Āboltiņa un kungiem Elvis Opmanis. 

Nobrauciens trases augstuma starpību īpatnību dēļ risinājās divos braucienos, kuros abos pārāki par citiem latviešiem bija Āboltiņa un Opmanis ar trašu koplaikiem nedaudz zem divām minūtēm. Arī FIS sacensību kategorijā abi Latvijas čempioni ieguva trešās vietas, izrādot labu konkurenci somiem un zviedriem.

Otrajā vietā Latvijas čempionātā dāmām Betija Burkovska, kurai mūsu pirmajā FIS kategorijas Latvijas čempionātā citas konkurences vairs nebija. Tomēr kungiem otro un trešo vietu vēl pēc pirmā brauciena strīdīgi nespēja sadalīt Kristaps un Miks Zvejnieki, kad pirmās trases rezultātu protokolā Kristaps bija otrais, bet otrajā trasē Miks izrādījās veiksmīgāks un meistarīgāks, izcīnot sudrabu, atstādams Kristapu sev tieši aiz muguras.

Detalizēti rezultāti www.fis-ski.com. Rītdienas sacensību programmā Somijas čempionāts Alpu kombinācijā un FIS sacensības supergigantā. Latvijas čempionāts Alpu kombinācijā risināsies ceturtdien 12.04.

Autors: D.Doršs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv