ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 5°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

28 • 02 • 2018

Baltijas kausa 2.posms jau rīt Siguldā

Sākot ar 1. līdz pat 4. martam Siguldas pilsētas trasē norisināsies Latvijas Slēpošanas federācijas (LSF) rīkotās Baltijas kausa 2. posma sacensības. Arī šogad tās būs Starptautiskās Slēpošanas federācijas (FIS) sacensības, un, līdzīgi kā pērn, tiks aizvadīts arī paralēlais slaloms.

Ceturtdienā, 1. martā, FIS NJR kategorijas sacensības aizvadīs U21 jeb junioru grupas sportisti. Sacensību sākums plkst. 14.00.

Piektdienā gaidāmas visaizraujošākās un gan skatītājiem, gan pašiem dalībniekiem interesantākās sacensības – paralēlais slaloms. Vispirms no rīta sportisti aizvadīs kvalifikācijas braucienu, par kuru arī tiks piešķirti FIS punkti, bet tālāk, pēc kvalifikācijas rezultātiem, dalībnieki tiks sadalīti pa pāriem, lai varētu aizvadīt interesantās paralēlā slaloma sacensības.

Sestdienā gaidāmas vēl vienas FIS sacensības, kuras šoreiz būs FIS Entry League (FIS ENL) kategorijas sacensības. Tajās, tāpat kā paralēlajā slalomā, startēs lielākā daļa mūsu labāko kalnu slēpotāju.

Vēlāk sestdienā sacensības milzu slalomā jauniešu grupu sportistiem, kā arī meistariem, bet svētdienā jauniešiem un meistariem paralēlais slaloms.

Jāpiemin, ka šajā nedēļas nogalē nestartēs Miks un Kristaps Zvejnieki, kuri devušies aizvadīt Tālo Austrumu kausa sacensības Japānā.

Sīkāka sacensību programma, kā arī visas jaunākās ziņas un rezultāti (tostarp rezultāti tiešsaistē sacensību laikā) apskatāmi Latvijas Slēpošanas federācijas mājaslapā www.ski.lv.

Autors: Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv