ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

25 • 09 • 2017

Miks Zvejnieks PK sezonu noslēdz ar pjedestālu

Saistītā informācija

Pagājušajā nedēļas nogalē Čehijas pilsētiņā Ņemčičkos noslēdzās 2017. gada pasaules kausa sezona skrituļslalomā. Tajā pie pirmā pjedestāla pasaules kausa ietvaros tika Miks Zvejnieks.

Kā jau ierasts, sestdienā tika aizvadītas vietējā čempionāta sacensības, kur Miks izcīnīja 3. vietu, sacensību uzvarētājam Svenam Ortelam zaudējot 1,03 sekundes. Dāvim Zvejniekam gan neveicās tik labi kā brālim, otrajā braucienā piedzīvots kritiens, un divu braucienu summā 28. vieta.

Svētdienā norisinājās PK sezonas noslēdzošais posms, un divi stabili braucieni Mika Zvejnieka izpildījumā ļāva mūsu sportistam tikt pie pirmā pjedestāla pasaules kausa sacensībās. Divu braucienu summā Miks no Marko Valca atpalika par 0,77 sekundēm, izcīnot 2. vietu. Tikmēr sestdienas sacensību uzvarētājs Ortels palika trešais.

Dāvim Zvejniekam pasaules kausa noslēgumā neizdevās vēlreiz iekļūt desmitniekā, finišā sasniedzot 12. rezultātu.

Jāpiemin, ka sacensībās iejaucās laikapstākļi, padarot apstākļus sportistiem krietni sarežģītākus. To uzsver arī Miks Zvejnieks: “Nekas nevar būt labāks par sezonas noslēdzošajā posmā, grūtos apstākļos, izcīnītu 2. vietu. Kaut arī lietus sacensības padara ļoti neprognozējamas, esmu sapratis, ka no šīs situācijas nav jābaidās, bet to jāizmanto!”

PK kopvērtējumā pārliecinošu uzvaru guva Svens Ortels, bet Mikam vēl augstāks rezultāts nekā iepriekš – 4. vieta, turklāt no trešajā vietā esošā Joerga Bertča Miku šķīra vien 17 punkti.

Aizvadītajā sezonā gūtie sasniegumi ļauj pozitīvi lūkoties nākotnē. Garāks atskats uz aizvadīto sezonu kopumā būs lasāms tuvākajās dienās.

Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv