ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 7m/s

Jaunumi

02 • 11 • 2016

Latvijas sportisti gatavi Baltijas kausa sacensībām

Kā jau ziņots, rīt, 3. novembrī, Druskininku “Snow Arena” hallē sāksies Baltijas kausa izcīņas pirmais posms kalnu slēpošanā. Arī Latvijas izlases sportisti ir pilnībā gatavi parādīt savu labāko sniegumu.

Mūsu līderis Kristaps Zvejnieks stāsta, ka Baltijas kauss būs tieši vietā, lai labāk sagatavotos pirmajam Pasaules kausa posmam: “Jūtos labi, kalns sagatavots ļoti labā līmenī, un nevaru sagaidīt sezonas sākumu. Baltijas kausa sacensības būs tieši laikā, lai ietestētu sacensību režīmu pirms pirmā Pasaules kausa posma Levi, Somijā!

Kristapa brālis Miks Zvejnieks uzsver, ka šīs ir sezonas pirmās sacensības, un visi tām ir gatavojušies, un ļoti motivēti: “Es sagaidu spraigu konkurenci, kā ne kā, pirmās sezonas sacensības. Es domāju, ka visi ir ļoti gatavi un nobrieduši. Kas ir unikāli, šīs ir pirmās FIS sacensības starp diviem Pasaules kausa posmiem Zeldenā un Levi, tā kā otro gadu Druskininki izceļas. Pagāšgad man gāja labi, tādēļ nav šaubu, ka arī šīs sacensības šogad, tāpat kā pagāšgad būs izdevušās. Katrā ziņā es esmu gatavs gan fiziski, gan morāli, un pilnībā noskaņojies šim startam.

Agnese Āboltiņa pastāstīja, ka pirms sezonā ir piemeklējušas pāris mikro traumas, taču neskatoties uz to ir gatava rīt parādīt savu labāko sniegumu: “Kaut arī šīs sezonas sagatavošanās procesā mani piemeklēja dažas mikrotraumiņas, kas nedaudz procesu palēnināja, tik un tā jūtos gatava sezonas sākumam rītdienas sacensībās. Atslābt noteikti nevarēs nevienā brīdi, jo treniņos ar meitenēm braucam diezgan līdzīgi, kas nozīmē, ka uzvarēs tā, kura spēs parādīt vispārliecinošāko sniegumu.

Baltijas Kausa pirmā posma sacensībām sekot līdzi varēs Latvijas Slēpošanas federācijas mājaslapā infoski.lv, kur būs pieejams sacensību ‘live timing’.

Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv