ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 14°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

10 • 08 • 2017

Latvijas sportisti dodas uz Eiropas čempionātu skrituļslalomā

Jau šajā nedēļas nogalē Spānijas pilsētiņā Villablino tiks aizvadīts Eiropas čempionāts un pasaules kausa sezonas 4. posms skrituļslalomā, kurā dalību ņems arī Latvijas labākie sportisti.

Sacensības Villablino sāksies jau piektdienā, kad notiks pasaules kausa posms slalomā, bet turpinājumā sagaidāms Eiropas čempionāts paralēlajā slalomā (sestdien) un slalomā (svētdien).

Sacensībās uz augstiem rezultātiem pretendēs arī Latvijas sportisti Miks un Dāvis Zvejnieki. Miks šajā sezonā vairākas reizes ir bijis tuvu trijniekam pasaules kausa posmos, tomēr līdz goda pjedestālam nav izdevies aizsniegties. Tikmēr Dāvis Zvejnieks ir pašreizējais pasaules čempions paralēlā slaloma disciplīnā, kurā sacensības, kā jau iepriekš minēts, norisināsies sestdien.

Miks Zvejnieks sacensībām ir labi noskaņojies, un stāsta: “Uz sacensībām dodos ar ļoti patīkamu noskaņojumu, zinot, ka priekšā ir lielisks pasākums lieliskā atmosfērā. Pēdējās nedēļās aizvadīti kvalitatīvi treniņi gan zālē, gan trasē, būs interesanti pēc mēneša pauzes atkal sacensties ar pasaules labākajiem skrituļslalomistiem!”

Jāpiemin, ka iepriekšējā Eiropas čempionātā pirms diviem gadiem uzvaru guva Latvijas labākais kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks, kurš šovasar skrituļslalomā nestartē.

Sacensības būs iespējams vērot video tiešraidē mājaslapā “www.xamascada.com”.

Autors: Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv