ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

01 • 02 • 2017

Kristaps Zvejnieks izcīna zelta medaļu Pasaules Universiādē

Saistītā informācija

Latvijas labākais kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks izcīnījis Latvijas pirmo zelta medaļu Pasaules Universiādē, uzvarot kalnu slēpošanas Alpu kombinācijas disciplīnā.

Šobrīd Kazahstānas Almati pilsētā norisinās 28. ziemas Universiāde, kur piedalās arī Latvijas komanda. Jāmin, ka Zvejnieks arī bija Latvijas komandas karognesējs atklāšanas ceremonijā.

Kā jau Alpu kombinācijā ierasts pirmais brauciens tika aizvadīts supergiganta disciplīnā. Lai arī Kristapam ātruma disciplīnas nav stiprā puse, viņš jau pēc pirmā brauciena spēja izvirzīties līderpozīcijās.

Otrajā braucienā, kas bija K. Zvejnieka mīļākā disciplīna - slaloms, viņš uzrādīja otro laiku, 0,25 sekundes zaudējot Matejam Falatam no Slovākijas, taču ar pirmajā braucienā iekrāto pārsvaru pietika, un Zvejnieks varēja svinēt uzvaru. Divu braucienu kopsummā Kristaps savu tuvāko sekotāju Martēnu Meinersu pārspēja par 0,88 sekundēm Trešo vietu sacensībās ieguva Zvejnieka "World Racing Academy" komandas biedrs Matejs Falats.

Sestdien Universiādē tiks aizvadītas sacensībās milzu slalomā, kur Kristapam pievienosies viņa brālis Miks Zvejnieks.

Autors: Edgars Beļakovs, sportacentrs.com

19 Komentāri

Sportaavīze: <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSportaAvize%2Fposts%2F1463374763680754&width=500" width="500" height="668" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>
02 • 02 • 2017 / 13:31
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv