ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

03 • 09 • 2017

Arī Miks Zvejnieks izcīna medaļu pasaules rollersporta spēlēs

Saistītā informācija

Arī otrajā FIRS (Starptautiskā rollersporta federācija) pasaules rollersporta spēļu dienā skrituļslalomā Latvijai izdevies tikt pie medaļas - Miks Zvejnieks izcīnījis bronzu, kamēr Dāvim Zvejniekam 5. vieta.

Ja vakar pirmās pasaules rollersporta spēles Naņdzjinā, Ķīnā ar lielisku rezultātu iesāka Kristaps Zvejnieks, kurš kļuva par šo spēļu pirmo čempionu skrituļslaloma klasiskajā slaloma disciplīnā, tad šodien sacensības norisinājās milzu slalomā, turklāt ļoti slapjos laikapstākļos.

Pirmajā sacensību braucienā labākais no mūsējiem bija Dāvis Zvejnieks, kuram ceturtā vieta, kamēr Miks palika uzreiz aiz viņa. Neveiksmīgi sacensības noslēdzās slaloma uzvarētājam Kristapam, kuram izstāšanās jau pirmajā braucienā.

Otrajā braucienā, kā jau ierasts, dalībnieki startēja apgrieztā secībā. Miks Zvejnieks veica ļoti labu braucienu, uzrādot trešo labāko laiku braucienā, un tādā vietā arī finišējot divu braucienu kopsummā. Miks sacensību uzvarētājam zaudēja 1,78 sekundes.

Dāvis Zvejnieks atkrita par vienu vietu, otro dienu Naņdzjinā noslēdzot 5. vietā, kas ir viens no Dāvja augstākajiem panākumiem viņa skrituļslalomā karjerā. Dāvja deficīts līdz uzvarētājam Marko Valcam no Vācijas bija 2,10 sekundes. Otro vietu sacensībās negaidīti izcīnīja spānis Serhio Mendess Peress.

Miks Zvejnieks pēc sacensībām komentē: “Ļoti grūti šodien gāja - visu dienu nepārtraukti lija, un šādos laikapstākļos gan izstāties, gan uzvarēt var jebkurš. Pēc pirmās trases biju 5. vietā, bet zināju, ka līdz 3. vietai ir tikai desmitdaļa. Saņēmos un izcīnīju bronzu! Motivācijas devu noteikti iedeva brālis Dāvis, kurš pēc 1. brauciena bija man priekšā, un abi gājām uz medaļu!”

Rīt skrituļslaloma sacensības FIRS pasaules rollersporta spēlēs turpināsies ar jaukto disciplīnu, kur braucējiem viens brauciens būs jāveic slalomā, bet otrs milzu slalomā. Jāpiemin, ka šāda disciplīna skrituļslalomā parasti nenotiek.

Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv