ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: -0°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

05 • 02 • 2017

Aizvadīts Vilciņa Kausa 2.posms Burusports balvas izcīņa

Sestdien, 4.februārī, Siguldas Pilsētas Trasē norisinājās Latvijas Ranga sacensības pašiem mazākajiem kalnu slēpotājiem: VILCIŅA KAUSS 2.kārta, Burusports BALVAS izcīņa. Mazie sacensību dalībnieki sacentās piecās vecuma grupās. Paši jaunākie bija 2013. gadā dzimušie zēni un meitenes, savukārt vecākajā grupā pašu ātrāko un tehniskāko noskaidroja 2007. gadā dzimušie sportisti, kuri vēl drīkst pēdējo sezonu  piedalīties šajās sacensībās. Uz Vilciņa kausa 2. kārtu pieteicās 124 mazie censoņi, bet uz starta mēroties spēkiem nostājās  97. Diemžēl baudīt sacensību svētkus daudziem bērniem  šogad liedza uznākusī gripas epidēmija.

Mazie sportisti spēkiem mērojās un noskaidroja, KURŠ  šoreiz ir  ātrākais, izturīgākais un veiksmīgākais  divās  milzu slaloma ( ar 10m rādiusu)  sacensību trasēs.  Emocijas bija sportistiem, vecākiem un pārējiem līdzjūtējiem. Bet diplomus un POLS  saldējumu saņēma visi sacensību dalībnieki J  Pirmās sešas vietas varēja lepoties ar iegūtajām medaļām, kuras greznoja mazo censoņu krūtis, bet vislaimīgākie šoreiz bija pirmo trīs vietu ieguvēji, kuri saņēma veikala BURUSPORTS īpaši sarūpētās  balvas un tradicionālo mīļo Ziemeļpola lāčuku.

Sacensības vērot bija ieradušies arī LSF vadītāji: Vairis Brīze un Guntis Čivčs

Biedrība SK Ziemeļpols pasakās par atbalstu: veikalam BURUSPORTS, Siguldas novada domei, Siguldas Pilsētas trasei , biedrībai A2, LSF,  Edgaram Žukovskim – komentētajs, Madarai Polei – Foto, Edgaram Tomsonam – filmēšana, Biedrības SK Ziemeļpols vecāko grupu audzēkņiem, vecākiem un treneru kolektīvam par veiksmīgu sacensību svētku sarīkošanu pašiem mazākajiem sportistiem.

Sacensību galvenā tiesnese un Biedrības SK Ziemeļpols vecākā trenere:  Gunta Gasūna

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv