ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

23 • 12 • 2015

Video: Olimpiskais vicečempions kalnu slēpošanā par mata tiesu izvairās no traģēdijas

Saistītā informācija

"Laimes krekliņā" dzimis pazīstamais austriešu kalnu slēpotājs Marsels Hiršers, kuram otrdien Pasaules kausa posmā par mata tiesu izdevās izvairīties, iespējams, pat no nāvējošām traumām, ziņo "Eurosport".

Slaloma sacensībās Itālijas kūrortā Madonnā di Kampiljo otrā brauciena laikā sabojājies drons nokrita vietā, kur burtiski pirms sekundes atradās sportists. Visticamāk, Hiršners pat nenojauta šo risku, jo turpināja sacensības. Tikai vēlāk austrietis sociālajos tīklos atzinis, ka viņam ļoti paveicies incidentā.

Tikmēr FIS sacensību direktors Markuss Valdners jau atvainojis par notikušo, kurā vainojama televīzijas translāciju nodrošinātāja, kompānija "Infront". "Austrijā un Šveicē dronu lietošana lielajās sacensībās ir aizliegta, bet Itālijā tas ir atļauts. Tāpēc mēs piekritām "Infront" ierosinājumam, bet droni nedrīkstēja lidot virs slēpotāju maršruta - tikai koridorā pirms skatītājiem. Tā ir nepieļaujama kļūda un par to kādam nāksies atbildēt. Turpmāk sacensībās dronus neizmantosim," teica Valdners.

Avots: DELFI.LV


0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv