ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

20 • 12 • 2015

PK milzu slalomā uzvar Hiršers un Brēma

Svētdien tika aizvadīts kārtējais Pasaules kausa posms, šoreiz milzu slaloma disciplīnā. Itālijā notiekošajās vīriešu sacensībās labākais divu braucienu summā bija Marsels Hiršers, bet sievietēm Francijā uzvaru guva Eva Marija Brēma.

Pirmajā braucienā vīriešiem Itālijas 'Alta Badia' kūrortā ātrāko laiku uzrādīt spēja francūzis Viktors Mufā Žandē, taču viens no pašlaik labākajiem kalnu slēpotājiem Marsels Hiršers zaudēja 0,05 sekundes. Trešais labākais bija iepriekšējā Slaloma Valdizērā uzvarētājs Henriks Kristofersens, kurš līderim zaudēja 23 sekundes simtdaļas.

Otrajā braucienā kļūdu pieļāva Žandē, un viņš atkrita uz trešo vietu, bet pateicoties tam uz augšu pacēlās Kristofersens un Hiršers. Finišā Žandē uzvarētājam zaudēja 0,86 sekundes.

Sievietēm pirmo uzvaru sezonā izcīnīja Austrijas pārstāve Eva Marija Brēma, kura pēc pirmā brauciena tuvāko sekotāju Laru Gutu pārspēja par 0,09 sekundēm, kamēr francūziete Tesa Vorlija līderei zaudēja 0,18 sekundes.

Otrajā braucienā Vorlija piedzīvoja izstāšanos, līdz ar to tas ļāva norvēģietei Ninai Losetai pacelties vietu uz augšu. Guta savu braucienu neveica tik labi, un gala rezultātā Loseta ar Gutu dala otro vietu. Tikmēr Brēma otro braucienu veica lieliski, un finišēja ar 0,17 sekunžu pārsvaru pār abām sekotājām.

Nākamais vīriešu Pasaules kausa posms, būs jau rīt, kad dalībnieki sacentīsies jaunajā disciplīnā - paralēlajā milzu slalomā, bet sievietēm nākamās sacensībās būs pēc Ziemassvētkiem, Austrijas pilsētiņā Liencā, un tur startēs arī mūsu Lelde Gasūna.

Edgars Beļakovs

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv