ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 7°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

06 • 12 • 2015

Lindsijai Vonai trešā uzvara pēc kārtas Leiklūizā

Saistītā informācija

Amerikāņu slēpotāja Lindsija Vona arī svētdien notiekošajās supergiganta sacensībās turpināja savu lielisko sniegumu, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas un septiņdesmito savā Pasaules kausa karjerā.

Pēc divu dienu sacenšanās nobrauciena disciplīnā, sacensības Leikluīzas kalnu kūrortā Kanādā noslēdzās ar supergiganta disciplīnu.

Sacensību sākumā ļoti labu laiku uzrādīt spēja ar trešo numuru startējošā austriete Tamāra Tiplere, kuras laiks ilgi netika pārspēts. Pirmā, kurai bija lielas izredzes uzlabot laiku, bija cita austriete Kornēlija Hutere. Hutere komandas biedrenei Tiplerei finišā zaudēja nieka 3 sekundes simtdaļas.

Vona trasē devās ar 21. numuru, un jau sākot no trases sākuma bija ātrākā. Jau otrajā starplaikā viņas pārsvars pār tā brīža līderi bija gandrīz sekunde, bet ar lielisku ātrumu trases gaitā, līdz finišam atstatums pār otrās vietas ieguvēju tika palielināts līdz 1,32 sekundēm. 2. vietā palikušai Tiplerei šis bija pirmais Pasaules kausa pjedestāls.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā vadībā izvirzījusies Vona, bet viņai seko tautiete Mikela Šifrina, kuras 'specialitāte' ir tehniskās disciplīnas.

Nākamais PK izcīņas posms sievietēm pēc nedēļas notiks Zviedrijas pilsētiņā Orē, kur dalībnieces sacentīsies tehniskajās disciplīnās - milzu slalomā un slalomā. Sacensībās plāno piedalīties arī Latvijas pārstāve Lelde Gasūna.

Edgars Beļakovs

Hat trick!!! Can't believe I have 70 wins! #dreamcometrue #LV70 #NEVERgiveup

A photo posted by Lindsey Vonn (@lindseyvonn) on

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv