ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

16 • 05 • 2016

Bērnu un fitnesa grupu rezultāti „Skibox balvas” 1.posmā

U10 grupā puišiem 500m sprintā līdzīgajā duelī par uzvaru Gustavu Vācieti par 0,12 sekundēm apsteidza un otrajā vietā atstāja uzvarētājs Ralfs Konrads (Laimīte), bet stabili trešais finišēja Edgars Ņezamovs (Laimīte). 2,4km distancē savukārt divas godalgas ieguva ASI Skibox, jo krietni pārāks par visiem izrādījās Gustavs Vācietis, iepriecinot savu mammu, kura, startējot Fitnesa grupā, krita sprintā un bija spiesta izstāties un izlaist otru startu distancē. Cīņa par otro vietu izvērtās starp abiem Kristapiem, no kuriem otrā apļa vidū pārsvaru sāka palielināt no Fitnesa grupas pārnākušais un progresējušais Kristaps Smirnovs (ASI Skibox), kurš tika pie otrās vietas, bet Ņezamovs vēlreiz finišēja trešais. Tikmēr sprinta uzvarētājs Konrads pēc kļūmes pirmajā aplī tā arī nevarēja pilnvērtīgi turpināt sacensības un samierinājās beigās ar ceturto vietu. Vadošās trīs meitenes šajā grupā bija ātrākas par puišiem. Pagājušā gada labākajai šīs grupas pārstāvei Anna Krūmiņai sīvu pretestību izrādīja pagājušā gada sīvās konkurentes uz uzvaru U8 grupā Alīna Novikova un Amanda Eihmane. 500m sprintā pēdējos metros Anna tomēr neļāva Alīnai vienai pašai uzvarēt, abām uzrādot vienādu laiku un iegūstot pirmo vietu. 2,4km Anna Krūmiņa otrajā aplī atrāvās no konkurentēm un finišēja vientulībā, tiekot šoreiz pie nedalītas pirmās vietas, bet Alīnai Novikovai vēlreiz nācās sprintot finišā, šoreiz sacenšoties ar Amandu Eihmani un atkārtojot pagājušās sezonas dueli. Tāpat kā pērn vairākumā gadījumu Alīna pārspēja Amandu, kurai vēl viena trešā vieta.

U8 grupā šoreiz startēja neierasti maz dalībnieku, kuru skaits, salīdzinot ar pērno sezonu, bija sarucis uz pusi, jo uz starta gan puišiem, gan meitenēm izgāja vien četri skrituļslidotāji. Abos startos puišiem diezgan stabili pirmais finišēja pagājušās sezonas Fitnesa grupas uzvarētājs Rodrigo Šaudiņš (BJC „Laimīte”), bet cīņā par otro un trešo vietu Gustavs Gritāns (SK „Apex”) ar Rūdolfu Šternmani (Krievānes SS) apmainījās vietām, Gustavam iegūstot otro 200m sprintā, bet Rūdolfam 1km distancē. Meitenēm abas reizes trijniekā iekļuva arī vienas un tās pašas dalībnieces, bet atšķirībā no puišiem meitenēm uzvarētājas gan pamainījās, jo 200m sprintā ātrākā bija Ieva Kucina (ASI Skibox), bet 1km distancē pirmā finišēja Patrīcija Sniķere (Laimīte). Abas uzvaru savā disciplīnā papildināja ar trešo vietu otrajā startā, kamēr abas reizes otro vietu ieguva Katrīna Krūmiņa (ASI Skibox). Starp citu, pagājušā gada ceturtā labākā kopvērtējumā šajā grupā Ronja Ozola (Merkurs) šoreiz startēja pie Fitnesa grupas, kur izcīnīja divas uzvaras, bet ar saviem rezultātiem sprintā un distancē sporta klasē stabili uzvarētu sprintā, bet 1km distancē iegūtu vismaz trešo vietu.

U6 grupā pirmajā posmā gan puišiem, gan meitenēm izcēlās pārliecinoši uzvarētāji, kuri bija krietni priekšā pārējiem abos startos – 200m sprintā un 500m distancē. Meitenēm tā bija Beatrise Fokrota (ASI Skibox), bet puišiem Lūkass Mazais. Stabilas otrās vietas sprintā un distancē tika Edvardam Vācietim un Danielai Novikovai, bet trešā meitenēm abas reizes finišēja Annija Oleksa, kamēr puišiem Rafaels Rutkis un Mārcis Petaks trijniekā iekļuva katrs pa vienai reizei.

Jaunākajā Fitnesa grupā puišiem U8 pa uzvarai nopelnīja Ričards Nevļevs un nevienmērīgu sniegumu rādījušais Ričards Rutkis. Ja U10 Fitnesa grupā puišiem abas reizes pārliecinoši pirmais bija Darens Ozols, tad meitenēm abos startos uzvarētāja noskaidrojās ciešā finiša sprintā, 500m pirmo vietu iegūstot Esterei Bergmanei, bet 1km Annijai Lācei. Apvienotajā U12 un U14 Fitnesa grupā puišiem abos startos pārāks bija Henriks Miesnieks, bet meitenēm ātrāk par pārējām skrituļoja Signe Malnača un Laura Jankovska. Savukārt pieaugušo Fitnesa grupā sprintā un distancē savus konkurentus pārspēja Ieva Berlande un Ansis Šulmanis.

Ivars Bācis


2 Komentāri

U8 grupā piedalās nevis Patrīcija Sniķere, bet Sofija Sniķere. Vajadzētu palabot :)

17 • 05 • 2016 / 14:03
Bija ieviesušās pāris kļūdas saistība ar vārdiem un rezultātiem. Viss ir salabots un rezultāti nākamajā posmā apskatei tiks izlikti korekti.
ASI
19 • 05 • 2016 / 11:24
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv