ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 1m/s

Jaunumi

19 • 01 • 2015

Tradicionāli Siguldā notiks AUDI - SKI BOX kausa izcīņa kalnu slēpošanā

Saistītā informācija

Janvārī un februārī Siguldā, Kaķīškalnā, notiks gadskārtējās  kalnu slēpošanas sērijveida sacensības AUDI – SKI BOX kauss 2014. Tradicionālās kalnu slēpošanas sacensības Siguldā, Kaķīškalnā, notiek jau 12 gadus pēc kārtas un tās šobrīd ir Latvijā vienīgās sērijveida sacensības kalnu slēpošanā tautas klasē, kas pulcē lielu dalībnieku skaitu un kalnu slēpošanas cienītājus.

Dzintars Lerhis,  SKI BOX valdes loceklis: „ Slēpošana vienmēr ir bijusi viens no populārākajiem ziemas sporta veidiem Latvijā. AUDI - SKI BOX kauss katru gadu pulcē dažāda vecuma kalnu slēpošanas entuziastus, kuri izbauda sacenšanās prieku. Šogad jau 12. reizi Kaķīškalnā notiks tradicionālās AUDI-SKI BOX kalnu slēpošanas sacensības, kas ir plaši apmeklētas un ar katru gadu kļūst arvien populārākas. Ar patiesu gandarījumu jāatzīst, ka ar katru gadu pieaug ne tikai kalnu slēpošanas sacensību dalībnieku skaits, bet pieaug arī slēpotāju prasmes un iemaņas. Dalībnieki ir ļoti dažādi gan iesācēji, gan amatieri, gan kalnu slēpošanas entuziasti, taču visus vieno sacensību azarts un prieks par kopā pavadītu laiku. Dažbrīd pat nevar pateikt vai sīvāka cīņa notiek „amatieru” vai „lietpratēju” grupās.”

Moller Auto Rīga direktore Ilze Zoltnere: ”Sniegs ir Audi stihija, vide, kurā Audi automašīnas jūtas ļoti komfortabli. Ne velti Audi pasaules mērogā atbalsta ziemas sporta veidus, ieskaitot kalnu slēpošanu, kas arī Latvijā ir stabila, laika pārbaudi izturējusi vērtība. Tāda ir arī ilggadējā SKI BOX kausa izcīņa. Moller Auto Rīga kā lielākais Audi dīleris Baltijā ir partneris tieši šādām vērtībām un šo sacensību atbalstīšana ir tam nepārprotams apliecinājums”. 

Šogad AUDI – SKI BOX kausa izcīņa norisināsies četros posmos. Sacensību pirmais posms notiks 20. janvārī, sākums plkst. 19.00. Savukārt sacensību otrais un trešais posms plānots 3. un 17. februārī ar noslēguma sacensībām 27.februārī. 

AUDI – SKI BOX kausa izcīņa notiek dažādās dalībnieku prasmju un vecuma grupās. Turklāt AUDI – SKI BOX kausa izcīņas dalībnieku grupas ir veidotas tā, lai ikviens, braucot pa vienu un to pašu trasi, savas slēpošanas prasmes varētu salīdzināt gan ar savas grupas dalībniekiem, gan arī profesionāliem slēpotājiem, kas piedalās Latvijas slēpošanas savienības organizētās sacensībās.  

Dalībnieku grupas tiek veidotas: līdz 35 gadi - Sievietes AS, Vīrieši AV; 36 līdz 49 gadi - Sievietes BS, Vīrieši BV; 50+ gadi - Sievietes CS, Vīrieši CV;  Lietpratēji līdz 35 gadi - Sievietes LS, Vīrieši LV; Lietpratēji 36 gadi un vecāki - Sievietes LSI, Vīrieši LVI. 

Piedalīties ir aicināts jebkurš interesents. Reģistrēties AUDI – SKI BOX kausa izcīņas sacensībām var aizpildot reģistrācijas anketu vienu nedēļu pirms kārtējā posma norises, bet ne vēlāk kā divas stundas līdz startam! Reģistrācijas anketas var saņemt Kakīškalna slēpošanas trasē un veikalā SKI BOX Rīgā Tallinas ielā 32.

Reģistrējoties dalībnieks iesniedz aizpildītu reģistrācijas anketu un samaksā dalības maksu. Dalības maksa ir 7 eiro piesakoties iepriekš un 10 eiro sacensību dienā  (dalības maksā nav iekļauta maksa par kalna pacēlāja izmantošanu).  

Vairāk informācijas, nolikums un sacensību rezultāti:  www.ski-box.lv, www.kakiskalns.lv, www.infoski.lv . 

Medijiem: Maija Dulle – Sūniņa, sabiedrisko attiecību konsultante, M. +371 28825258, [email protected] 

Tradicionāli Siguldā notiks AUDI - SKI BOX kausa izcīņa kalnu slēpošanā

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv