ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 8°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

26 • 08 • 2014

Latvijas izlase turpina gatavoties sezonai, kas sāksies ar Baltijas kausa posmu Lietuvas “Snow Arena”

Vēl vienu ciklu, kas sastāvēja divreiz par piecām dienām produktīvu treniņu, aizvadījām Lietuvas Druskininkos no 10.-23. augustam. Treniņu process joprojām lielā mērā bija fokusēts uz fiziskajiem treniņiem, un lielu daļu laika pavadījām arī stadionā. Muskuļi kļuva pieguruši, un tā arī bija plānots. Tagad vēl jāpaturpina pāris nedēļas fiziskajos treniņos, jāpagūst arī atpūsties, un tad ar jaunu sparu jādodas slaloma trasēs  atkal jau septembra beigās. Redzams, ka sportisti kļūst fiziski spēcīgāki, un tas atspoguļojas arī viņu braukšanā ar slēpēm. Darbs tiek ieguldīts, un tādēļ neizpaliek arī progress.

Septembrī gaidāmi ļoti interesanti treniņi, kad atkal dosimies uz “Snow Arena”. Tad jau jādomā vairāk par braukšanu, rēķinoties, ka fiziskais pamats jau ir ielikts, un ir tikai jāsaglabā. Septembra beigās pamatā paredzēti treniņi jau sacensību režīmā uz laiku lai sportisti sāk “kosties” savā starpā, un viņiem ir iespēja satestēt vēl trūkstošās tehniskās lietas pirms sacensību sezonas.  “Snow Arēnas” kalns mums patīk un sāk patikt arvien vairāk, kopīgi ieguldītais Latvijas izlases personāla darbs kopā ar arēnas darbiniekiem trases sagatavošanas jomā, sāk atspoguļoties ļoti labos treniņu apstākļos par cenu, kādu nevar piedāvāt citi “konkurenti”. Kā rezultāts kvalitatīvam kalna segumam ir arī fakts, ka arvien vairāk komandas sāk plānot savus treniņu procesus “Snow Arēnā”, kas nozīmē, ka treniņu plāni jāsāk kalt jau laicīgi. Arī ar mums kā ar Latvijas izlasi kopā trenēties vēlas arvien vairāk sportistu no citām komandām, tādēļ bieži diemžēl nākas atteikt.

Turpinām gatavoties sacensību sezonai, un saviem pirmajiem startiem Baltijas kausā 8. un 9. novembrī. Jūtamies labi, tādēļ šobrīd varam prognozēt, ka rezultāti gaidāmi interesanti :).

Latvijas izlase kalnu slēpošanā
Dinārs Doršs
LV.jpg

Lat ir Ieva.jpg

1 Komentāri

Jauki - prieks lasīt tādas ziņas - lai veicas!
JANIS
29 • 08 • 2014 / 23:12
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv