ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 2m/s

Jaunumi

10 • 09 • 2015

Jauniešu un Fitness grupu Skibox balvas 5.posma rezultāti

Saistītā informācija

U14 grupā otro posmu pēc kārtas izlaida pirmo trīs posmu uzvarētājs Haralds Dernovs, kā arī grupas otrs labākais pārstāvis Rodžers Petaks, Nestartējot minētajiem ASI Skibox un Filter pārstāvjiem, trijnieku pilnībā aizņēma un pie uzvaras varēja tikt BJC “Laimīte” skrituļslidotāji.  500m sprintā finiša taisnē Sandis Reinsons bija ātrāks nekā Edgars Ņezamovs, bet 4,8km (4x1,2km) jau pirmajā aplī Sandis bija “prom” un izcīnīja pārliecinošu uzvaru, atstājot Edgaru vēlreiz otrajā vietā, bet divas trešās vietas pirmo reizi sezonā ieņēma Arnis Priedītis. Meitenēm piedalījās tikai abas grupas līderes no BJC “Laimīte”. Pārsteigumi nenotika, un Alīna Savrucka bija pārliecinoši ātrākā abos startos, liekot Santai Pētersonei ierindoties otrajā vietā.

Ja U12 grupā puišiem pirmo trīs vietu ieguvēji atkal stabili ierindojās savās ierastajās vietās gan 500m sprintā, gan 4,8km distancē, Viktoram Kokinam iegūstot pirmo, Rihardam Ordelovskim – otro, bet Artūram Migliniekam trešo vietu, tad meitenēm norisinājās ierastā cīņa. Atkārtojot pirmā posma panākumu, divas uzvaras nopelnīja Patrīcija Sniķere (BJC Laimīte), aiz sevis sprintā atstājot iepriekšējās trīs reizes uzvarējušo Līvu Kreitāli (ASI Skibox), bet 4,8km finiša sprintā pārspējot savu komandas biedreni Agati Priedīti, kura ieņēma trešo vietu sprintā, savukārt, trešā 4,8km kā ierasts bija Līva.

U10 grupā puišiem gluži kā U12 pirmajā trijniekā iekļūstošie ir atšķirīgā līmenī viens no otra. Ņikita Ļaščenko ir ātrākais, Dāvis Mazais – otrs labākais, bet Rainers Kreitāls (ASI Skibox) allaž noslēdz trijnieku. Kaut arī 2,4km distancē visi trīs satilpa 0,3 sekundēs un Rainers ar Dāvi pamainījās vietām, tas notika tāpēc, ka paši kaut ko bija sarunājuši un līdz finiša taisnes sākumam vizinājās mierīgā tempā. Toties meitenēm Anna Krūmiņa ar Anci Kucinu parūpējās, lai būtu intriga tāpat kā U12 grupā, tai pat laikā sezonas pirmajos divos posmos divas uzvaras izcīnījušo komandas biedreni no ASI Skibox Anci Grosbergu atstājot “statistes” lomā trešajā vietā. 500m sprintā diezgan stabila uzvara tika Ancei Kucinai, kura šajā sezonā triumfēja pirmo reizi, bet 2,4km distancē pēdējā aplī Anna Krūmiņa viņu apsteidza un uzvarēja, neļaujot Ancei tikt pie divkāršas uzvaras.

U8 grupa bija tā, kur pirms pēdējā posma nebija skaidri uzvarētāji ne puišiem, ne meitenēm, tādējādi piesaistot vienu no lielākajām interesēm. 500m sprintā pārliecinoši pirmā bija Alīna Novikova, apsteidzot savu sīvāko konkurenti Amandu Eihmani (abas ASI Skibox) un nodrošinot uzvaru kopvērtējumā. 1km distancē cīņa abu starpā jau bija krietni līdzīgāka, taču tik un tā virsroku vēlreiz ņēma Alīna. Abas reizes stabilā trešā vietā ierindojās Evita Ezera (ASI Skibox). Puišiem 4.posma dubultpanākumu vēlreiz atkārtoja Kristofers Vasaraudzis (ASI Skibox), ar to nodrošinot arī uzvaru kopvērtējumā. Abas reizes tuvu uzvarētājam bija komandas biedrs Gustavs Vācietis, bet abos startos trešo vietu ieguva Krišs Mazais.

Jaunākajā U6 grupā meitenēm, nestartējot kopvērtējuma līderei Sabīnei Ceriņai (ASI Skibox), tāpat kā U10 grupā cīņa par uzvaru notika starp Krūmiņu un Kucinu ģimenēm, tikai šajā grupā nesadalot pirmās vietas uz pusēm, jo abos startos ātrāka bija Katrīna Krūmiņa, aiz sevis atstājot Ievu Kucinu (abas ASI SKibox), kuru 200m sprintā viņa apsteidza tikai par 0,09 sekundēm. Abas reizes trešajā vietā ierindojās Ronja Ozola (SK Merkurs). Puišiem ierastās divas uzvaras nopelnīja Dāvids Ulmanis (BJC Laimīte), kuram atkal samērā tuvu bija otrās vietas ieguvējs Gustavs Dūšelis (SK Merkurs). Gluži kā vidējais brālis Krišs arī Lūkass Mazais abos startos finišēja trešajā vietā.

Fitnesa jeb tautas grupās uzvaras izcīnīja – Fitness1: Annija Lāce un Rodrigo Šaudiņš abos startos, Fitness2: Agate Čirkše un Henrijs Miesnieks abos startos; Fitness3: Alberts Krūmiņš abos startos, bet dāmām Inga Priedīte sprintā un Gunita Sniķere distancē.

Ivars Bācis

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv