ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

10 • 02 • 2014

Tradicionāli Siguldā notiks Lexus - Ski Box kausa izcīņa kalnu slēpošanā

Februārī un martā Siguldā notiks gadskārtējās kalnu slēpošanas sērijveida sacensības LEXUS - SKI BOX kauss 2014. Tradicionālās kalnu slēpošanas sacensības Siguldā, Kaķīškalnā, notiek jau 11 gadus pēc kārtas un tās šobrīd ir Latvijā vienīgās sērijveida sacensības kalnu slēpošanā tautas klasē, kas pulcē lielu dalībnieku skaitu un kalnu slēpošanas cienītājus.

Dzintars Lerhis,  SKI BOX valdes loceklis: „Aktīvo iedzīvotāju vidū ziemas sporta veidi kļūst arvien populārāki un sporta entuziasti labprāt pārbauda savus spēkus dažādās amatieru sacensībās. Šogad jau 11 reizi Kaķīškalnā notiks tradicionālās SKI BOX kalnu slēpošanas sacensības, kas ir plaši apmeklētas un ar katru gadu kļūst arvien populārākas – dalībnieki ir ļoti dažādi gan iesācēji, gan amatieri, gan kalnu slēpošanas entuziasti, taču visus vieno sacensību azarts un prieks par kopā pavadītu laiku.”

AS WESS valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins par sadarbību: „Slēpošana vienmēr ir bijusi viens no populārākajiem ziemas sporta veidiem Latvijā un arī WESS Motors klientu iecienīts brīvā laika pavadīšanas veids, tādēļ iedvesmojoties no mūsu klientiem, WESS Motors Lexus ir kļuvis par šī kausa un sporta kompleksa Kaķīškalns atbalstītāju. Sadarbības ietvaros mēs vēlamies arī citus slēpošanas entuziastus tuvāk iepazīstināt ar LEXUS automobiļiem, tādēļ Kaķīškalns apmeklētājiem nedēļas nogalēs būs iespējams doties izmēģinājuma braucienos ar LEXUS automobiļiem turpat uz vietas un izbaudīt LEXUS braukšanas pieredzi.”

Juris Žagars, kaislīgs slēpotājs un „Žagarkalna” slēpošanas trases īpašnieks: „Jau daudzus gadus piedalos šajās kalnu slēpošanas sacensībās Kaķīškalnā, uzskatu, ka tā ir vislabākā iespēja pārbaudīt un salīdzināt savas slēpotprasmes ar citiem labiem slēpotājiem, saņemt krietnu adrenalīna devu un izbaudīt kopā būšanas prieku ar sev līdzīgiem. Ar patiesu gandarījumu jāatzīst, ka ar katru gadu pieaug ne tikai kalnu slēpošanas sacensību dalībnieku skaits, bet pieaug arī slēpotāju prasmes un iemaņas. Latvijā patiešām skaitās stilīgi labi slēpot, to apliecina tas, ka šīs sacensības  notiek jau 11 gadu un dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug.”

Šogad LEXUS – SKI BOX kausa izcīņa norisināsies četros posmos. Sacensību pirmais posms notiks 11. februārī, sākums plkst. 19.00. Savukārt sacensību otrais un trešais posms plānots 18. un 25 februārī ar noslēguma sacensībām 4.martā.

LEXUS – SKI BOX kausa izcīņa notiek dažādās dalībnieku prasmju un vecuma grupās. Turklāt LEXUS – SKI BOX kausa izcīņas dalībnieku grupas ir veidotas tā, lai ikviens, braucot pa vienu un to pašu trasi, savas slēpošanas prasmes varētu salīdzināt gan ar savas grupas dalībniekiem, gan arī profesionāliem slēpotājiem, kas piedalās Latvijas slēpošanas savienības organizētās sacensībās.

Dalībnieku grupas tiek veidotas: līdz 35 gadi - Sievietes AS, Vīrieši AV 36 līdz 49 gadi - Sievietes BS, Vīrieši BV 50+ gadi - Sievietes CS, Vīrieši CV Lietpratēji līdz 35 gadi - Sievietes LS, Vīrieši LV Lietpratēji 36 gadi un vecāki - Sievietes LSI, Vīrieši LVI.

Piedalīties ir aicināts jebkurš interesents. Reģistrēties LEXUS – SKI BOX kausa izcīņas sacensībām var aizpildot reģistrācijas anketu vienu nedēļu pirms kārtējā posma norises, bet ne vēlāk kā divas stundas līdz startam! Reģistrācijas anketas var saņemt Kakīškalna slēpošanas trasē un veikalā SKI BOX Rīgā Tallinas ielā 32.

Reģistrējoties dalībnieks iesniedz aizpildītu reģistrācijas anketu un samaksā dalības maksu. Dalības maksa ir 7 eiro piesakoties iepriekš un 10 eiro sacensību dienā  (dalības maksā nav iekļauta maksa par kalna pacēlāja izmantošanu).

Vairāk informācijas: Informatīvai tālrunis: +371 67976886, e-pasts:  [email protected],  mājaslapa  www.kakiskalns.lv un www.ski-box.lv/lv.

Lexus_SkiBox_kauss.jpg

1 Komentāri

ja šitādi plusi būs, tad martā točna nekas nenotiks

10 • 02 • 2014 / 21:49
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv