ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 13°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

13 • 01 • 2014

Reiņa trase atsāk sniega ražošanu

Gaisa temperatūrai samazinoties, aktīvās atpūtas centrs Reiņa trase 13.janvārī atsākusi sniega ražošanu. Sniegs galvenajā trasē vēl nedaudz ir saglabājies no iepriekšējās reizes, tādēļ prognozējams, ka slēpošana varētu atsākties jau pēc pāris dienām.

„Beidzot esam sagaidījuši atbilstošus laika apstākļus, lai uzsāktu sniega ražošanu. Šī slēpošanas sezona nebūs tik gara kā citus gadus, tāpēc esam gatavi tam, ka, uzsākoties sezonai, slēpotāju plūsma būs intensīvāka kā ierasts. Pirmo reizi šosezon sniegu sākām ražot jau 9.decembra rītā un trasi atvērām nedēļas nogalē. Slēpotajiem trase bija atvērta nedēļu, bet tad siltā laika dēļ trasi slēdzām”,  stāsta Reiņa trases vadītājs Austris Brutāns.

Sniega ražošana vispirms tiks uzsākta galvenajā trasē, bet tad turpināsies iesācēju kalnā un bērnu parkā. Plānots, ka pēc sniega saražošanas bērnu parkā tiks atvērta bērnu slēpošanas skoliņa, kurā šogad apmācības būs pieejamas bērniem ar dažādām priekšzināšanām četros līmeņos.

Austris Brutāns uzsver, ka arī siltajā ziemas laikā aktīvās atpūtas centrs Reiņa trase turpināja savu darbību, piedāvājot klientiem semināru telpas pasākumu organizēšanai un atpūtu viesu namā  ar nakšņošanu.

Reiņa trasē arī šogad darbosies sešas dažādas slēpošanas trases – galvenā trase,  iesācēju trase ar snovborda parka elementiem, junioru parks, bērnu parks ar lentas pacēlāju, distanču slēpošanas trase un kameršļūkšanas trase Nomā ir pieejams inventārs gan kalnu slēpošanai un snovbordam, gan arī distanču slēpošanai. Slēpošanas prasmes iespējams apgūt pie slēpošanas vai snovborda instruktoriem. Mazākiem slēpotājiem brīvdienās notiks bērnu slēpošanas skoliņa. 

Reiņa trases darba laiks darba dienās ir no 14:00 – 22:00, sestdienās no 10:00 – 22:00, svētdienās no 10:00 – 20:00. 

Par jaunumiem un sniega daudzumu trasēs var sekot līdzi Reiņa trases mājas lapā www.reinatrase.lv web kamerās.

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv