ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 2°C
Vējš: 3m/s

Jaunumi

16 • 10 • 2013

Pirmo reizi Latvijā notiks „Ski&Golf” sacensības

20.oktobrī Reiņa trases laukumā notiks „Ski&Golf” pirmais posms – golfa sacensības. Šajās posmā vienlaicīgu izcīnīs arī ikgadējo „Siguldas kausu” golfā. „Ski&Golf” sacensībās sportisti sacenšas gan kalnu slēpošanā, gan golfā. Kalnu slēpošanas disciplīna notiks nākamā gada sākumā Siguldas Pilsētas trasē, datums un laiks tiks precizēts, vadoties no laika apstākļiem.

„Lai arī pasaulē šādas sacensības jau ir iekarojušas popularitāti un tajās ir veiksmīgi startējuši arī latviešu sportisti, Latvijā šāds pasākums notiek pirmo reizi. Pēdējos gados Latvijā golfu spēlē arvien vairāk cilvēku, un, lai spēli padarītu aizraujošāku, meklējam jaunus izaicinājumus spēlētājiem, dažādojot sacensību veidus”, stāsta Reiņa trases pārstāvis Austris Brutāns.

Siguldas novada pašvaldības Sporta pārvalde pārstāve Karīna Putniņa min, ka  Sigulda ir ziemas sportu galvaspilsēta Latvijā. „Priecājamies, ka arī vasaras sporta veidi kļūst arvien populārāki. Šīs slēpošanas un golfa sacensības apvieno gan divas sezonas, gan divus iecienītus sporta veidus Siguldas apkārtnē”.

Pasākumā var piedalīties gan profesionāļi, gan amatieri jebkurā jomā – golfā vai kalnu slēpošanā, kuri kaut reizi ir braukuši ar kalnu slēpēm un ir ieguvuši zaļo karti golfā. Sacensību kopvērtējumu iegūs, sasummējot 18 golfa bedrīšu izspēles rezultātu ar laiku, kādā sportisti ziemā veiks nobraucienu pa kalnu slēpošanas trasi.

Sākoties ziemas sezonai,  Reiņa trasē notiks kalnu slēpošanas treniņi sacensību dalībniekiem profesionālu treneru vadībā.

Sacensības organizē Reiņa trase sadarbībā ar Siguldas novada domi, kalnu slēpošanas klubu „Snowfeel” un veikalu „Motosports”.

Jautājumu gadījumā sazināties ar sacensību organizatoru Renāru Vuškānu pa tālruni 26460376 vai pa e-pastu [email protected]

Papildu informācija  www.reinatrase.lv

ReinaTrase_golf.jpg

0 Komentāri

Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv