ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 11°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

27 • 01 • 2012

Slēpošanas sacensības bērniem Mazais Reinis 2012 1. posms

Saistītā informācija

Reiņa trasē ziemas sezona jau ir uzņēmusi apgriezienus, un liela daļa mazo slēpotāju ir atguvuši pa vasaru piemirstās slēpot prasmes un pat uzlabojuši tās. Tieši tāpēc jau sestdien, 28. Janvārī Reiņa trasē, Krimuldas novadā norisināsies mini slaloma sacensību „Mazais Reinis 2012” 1. Posms. Pasākuma norise un sacensību braucieni tiks aizvadīti Reiņa trases „AXA” Bērnu parkā. 

Sacensībās Mazais Reinis kā katru gadu tiek aicināti piedalīties visi bērni līdz 7 gadu vecumam (ieskaitot), kuri spēj pašu spēkiem veikt slēpošanas trasi. Izņēmums būs pati jaunākā dalībnieku grupa, kuras dalībniekiem būs atļauts trasi veikt kopā ar kādu pavadošo personu. 

Visi sacensību „Mazais Reinis 2012” posmi šogad būs vairāk nekā tikai sacensības bērnu starpā par to, kurš ir ātrākais slēpotājs. Katrs „Mazais Reinis 2012” posms būs svētki visas dienas garumā mazajiem slēpošanas entuziastiem un viņu ģimenēm. Par jautrību iesildoties pirms sacensībām, sacensību laikā un pēc sacensībām rūpēsies dīdžejs ar uzmundrinošu mūziku, kā arī iemīļoti pasaku tēli no Pasaku Nama.

Visi sacensību dalībnieki tiks dalīti trīs vecumu grupās, kurās tie sacentīsies par veiklākā un drosmīgākā slēpotāja titulu. Sezonas beigās tiks noskaidroti arī visas sezonas veiksmīgākie slēpotāji katrā grupā.  Protams, neiztikt arī bez balvām. Katrā posmā tiks apbalvoti 3 veiklākie braucēji un pats jaunākais sacensību dalībnieks ar balvām no mūsu atbalstītājiem. Bet jāskumst nebūs nevienam. Visi dalībnieki, kuri būs veikuši trasi tiks pie veicināšanas balvām, kuras dāvā mūsu atbalstītāji.

Sacensības „Mazais Reinis” jau ir kļuvušas par tradīciju un ziemas sezonas neatņemamu sastāvdaļu Reiņa trasē. Šī būs ceturtā ziemas sezona pēc kārtas, kad notiks mini slaloma sacensības „Mazais Reinis”. Iepriekšējās sezonās sacensības „Mazais Reinis” pulcēja līdz pat 80 dalībniekiem vienā posmā.

Nākamie posmi „Mazais Reinis 2012” sacensību sērijā tiek plānoti 25. februārī un 17. martā.

Reģistrēties sacensībām  var sūtot pieteikumu uz e-pastu: [email protected], vai sūtot īsziņu uz +37126106405. Vairāk informācijas par sacensībām un Reiņa trasi www.reinatrase.lv 

2 Komentāri

Ja kādam interese par jauniešu startiem Čehijā, tad šeit http://skiinterkriterium.ttnet.cz/ var redzēt tiešraidi.
Martini
28 • 01 • 2012 / 10:56
vai nebūtu bijis labāk , ja reinis un vilciņš būtu izplām
nojuši šīs jaukās sacensības katrs savā dienā , domāju ka abiem apmeklētība būtu bijusi gana iespaidīģāka . Refleksam gan lielais FUI par to banānu šādos bērnu mačos , tač priekš tam ir domāta galva lai spraustu tādu trasīti !!
vērotājs
29 • 01 • 2012 / 00:06
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv