ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

09 • 11 • 2011

Ski-Box turpina atbalstīt Latvijas kalnu slēpošanu


Saistītā informācija

Turpinot ilggadējo sadarbību un atbalstu Latvijas kalnu slēpošanai un tās pārstāvjiem, veikals Ski-Box šoreiz dāvanu pasniedza kalnu slēpošanas sportistei Agnesei Āboltiņai. Līdz ar to jaunā sportiste šosezon sacensībās varēs startēt ar jaunu "Nordic" sacīkšu ekipējumu.

Veikals Ski Box un kalnu slēpošanas inventāra ražotājs Nordic  ar Latvijas slēpošanas savienību veiksmīgi sadarbojas jau vairāku gadus.  Izvērtējot treneru ieteikumus, Ski Box kopā ar Latvijas slēpošanas savienību izvēlējās atbalstīt jauno un perspektīvo sportisti Agnesi Āboltiņu, lai veicinātu viņas piedalīšanos starptautiskās treniņprogrammās un sacensībās.  Veiksminieks starp kalnu slēpotājiem tika meklēts un izvēlēts, vērtējot ne vien dotumus un panākumus sportā, bet arī aktivitātes sabiedriskajā dzīvē un tostarp sekmes mācībās.

Jaunā sportiste šobrīd atrodas starptautiskās slēpošanas federācijas FIS (Fédération Internationale de Ski) treniņnometnē Itālijā, kur gatavojas plānotajam startam  Pasaules Jaunatnes ziemas olimpiskajās spēlēs Insbrukā 2012.gada janvārī, un Pasaules Junioru čempionātā kalnu slēpošanā 2012.g. februārī Itālijā.

Vairāk informācijas:
Dzintars Lerhis
SKI-Box valdes loceklis
Tel: 29535901

Screen Shot 2011-11-09 at 22.45.55.png 

2 Komentāri

Dzintar! 101% pareriza izvēle!
ufo
09 • 11 • 2011 / 23:37
priex par sportisti!
kaut vairāk veikali izrādītu tādu iniciatīvu!
arturs
11 • 11 • 2011 / 09:42
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv