ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 12°C
Vējš: 5m/s

Jaunumi

24 • 01 • 2012

Sestdien Vilciņa kauss - No rotaļām līdz mdaļām

Sporta klubs „Reflex” ne tikai cerēja, bet arī ticēja, ka ziema šogad būs! Tas ir attaisnojies, un sniega maisam gals ir vaļā. Kas var būt labāks par aktīvu brīvā laika pavadīšanu svaigā gaisā!

Mēs, kalnu slēpotāji, jau gatavojam un ieslidinām slēpes, lai jau tuvākajās dienās varētu PIEDALĪTIES SACENSĪBĀS.

Nu jau tradicionāli tieši mēs, sporta klubs „Reflex”, atklājam kalnu slēpošanas sacensību „Vilciņa kauss” sēriju ar mūsu sacensībām „No rotaļām līdz medaļām”.

Sacensību nosaukums izvēlēts ar nolūku. Tieši caur rotaļām un spēļu elementiem norit mazo slēpotāju treniņi. Savukārt medaļas vai apbalvojuma saņemšana kalpo kā lieliska motivācija turpināt sportot vai uzsākt regulāru sportošanu. Lai arī sacensībās galvenais ir piedalīties, nevis uzvarēt, tomēr katrs gaida kādu, kaut vai mierināšanas balvu, it sevišķi paši jaunākie dalībnieki. Mēs esam sarūpējuši balvu katram, kas piedalīsies šajās sacensībās.

Mūsu organizētās sacensības ir plaši apmeklētas. Tajās piedalās ap 100 - 150 dalībnieku un apmēram tikpat ir vērotāji – līdzjutēji (vecāki, vecvecāki, brāļi, māsas, draugi...) Vienaldzīgs nepaliek neviens.

Šī gada sacensības notiks OC „Sigulda” (Pilsētas trase) šā gada 28.janvārī. Tās ir starptautiskas sacensības, jo tajās piedalās arī dalībnieki no Lietuvas un Igaunijas.

Pilsētas trases saimnieki sola, ka kuru katru dienu sniega sega uz kalna būs pietiekami bieza, lai varētu patrenēties arī pa nospraustu trasi. Šonedēļ, sākot ar trešdienu (25.01.) aicinām visus interesentus pievienoties mūsu pulkam un „piebraukt” Pilsētas trasi. Mēs trenējamies katru darba dienu no plkst.17:00 līdz plkst.20:00.

Uz tikšanos!

Sporta kluba „Reflex” trenere Solvita Dreimane

4 Komentāri

kur tad tāda steiga . tač varej atsutit kadu iszinu , bet laikam jau sakari sudigi ka nesasniedz adresatusi !!!
nekas bus jua labi
25 • 01 • 2012 / 01:07
kapec vispar tik atri kaut kas jaorganize? vai tad nav japatrenejas, nevis jasluc no kalna? dreimane, ar galvu vajag domat.
26 • 01 • 2012 / 21:35
nevajag taču startēt par katru cenu tikai startēšanas pēc, paspēsiet taču vēl nākamajos posmos, īpaši sezonas jaunpienācēji!
26 • 01 • 2012 / 22:14
Kaut kā vari saigaidīt vasaru un tad sacensties! Trenerei ar galvu viss kārtībā, bet tev vajadzētu iemācīties rakstīt sākumā.

28 • 01 • 2012 / 13:45
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv