ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 15°C
Vējš: 6m/s

Jaunumi

21 • 11 • 2011

Kalnu slēpošanas izlase saņem LEKI inventāru

Latvijas kalnu slēpošanas izlases kandidāti šo svētdien devušies uz pirmo treniņnometni Somijā. Lai darbs nometnē sportistiem būtu pilnvērtīgāks, vienā no pēdējiem izlases "sausajiem" treniņiem tepat Rīgā, SKIMASTER trenažieru telpās, izlases stabilākie kandidāti saņēma BURUSPORTS sponsorēto LEKI ekipējumu - aizsargus un nūjas.
Burusports slēpošanas nodaļas vadītājs Mārtiņš Lucāns pauž cerību, ka daudzu pasaules labāko braucēju izvēlētais Leki palīdzēs izlasei gūt augstus rezultātus gaidāmajā sezonā un pasargās sportistus no nevajadzīgām traumām.

Izlases kandidāti treniņā uz SKIMASTER ar jaunajiem Leki aizsargiem un nūjām.

IMG_6562.jpg

IMG_6524.jpg

IMG_6483.jpg

IMG_6656.jpg

2 Komentāri

Lelde izskatās vislabāk!
22 • 11 • 2011 / 16:47
Jūs visi kopā esat lieliska komanda , žēl ka nav vēl kāds , bet Jūs Holberga k-gs gan neesat mainījies . Sezona vēl pat nav sākusies . Jūs gan neizskataties īpaši labi , Cik sezonas Jūs ar vienu un to pašu zivi stāvat tajā pašā peļķē ? laikam slikti ķerās un OMA arī sūdīga ! ha-ha-ha !!! Jums vēl nav pašam skaidrs ka esat vienpatis , tur bildē ir redzami četri izcili slēpotāji . Un protams ka Lelde ar džekiem kopā izceļas lieliski ! Lai veicas izlasei !!!
vērotājs
23 • 11 • 2011 / 18:14
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv