ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 4°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

13 • 09 • 2011

„Labākais golferis/re kalnu slēpotājs Sigulda Open 2011” aizvadīts

Aizvadītajā sestdienā, 10.septembrī, notika otrais pēc kārtas Reiņa trases rīkotais Siguldas kausa izcīņas golfa turnīrs, atbalstot Siguldas novada Domei. Sigulda Open 2011 fināla turnīrā piedalījās kopā 27 dalībnieki, kas godam veica 18 bedrīšu turnīru. Piedalījās gan dalībnieki, kas bija startējuši iepriekšējos trīs atlases turnīros un individuālā kārtā startējušie, gan īpaši aicināti tika kalnu slēpotāji.

Paralēli Siguldas Open 2011 fināla turnīram, atbalstot Siguldas novada Domei un Siguldas Olimpiskajam centram, pirmo reizi turnīra ietvaros tika izcīnīts tituls „Labākais golferis/re – kalnu slēpotājs Sigulda Open 2011”. Šī turnīra mērķis bija izaicināt esošus un bijušus kalnu slēpotājus citādā disciplīnā, kas iecienīta kalnu slēpotāju vidū, kā arī, šim turnīram notiekot Reiņa trasē, kas pierasta un iecienīta kā kalnu slēpošanas trase, šoreiz pārbaudīja sportistu sniegumu arī šai atvasaras dienā. Kopā šai disciplīnā startēja deviņi esoši un bijuši kalnu slēpotāji, un uzvaras laurus plūca kungu konkurencē Ardis Markss, pārspējot Svenu Marksu (2.vieta) un Kārli Broderu (3.vieta). Starp dāmām uzvaru guva Līva Legzdiņa. Šī tradīcija ir veiksmīgi aizsākta un domājams kalnu slēpotāju-golferu pulks tikai augs!

Papildus šim fināla turnīram, tika ieskandināta arī Jaunā Reiņa trases Golfa kluba māja, kurā tika baudītas svinīgas pusdienas, un sirsnīgas runas teica gan Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics un Reiņa trases saimnieks Olavs Legzdiņš, gan titulētie dalībnieki.

10.septembris Reiņa trases golfa sezonā noslēdzās kā viena no notikumiem piesātinātākajām dienām, pateicoties visiem dalībniekiem, kas startēja, īpašu paldies sakot kalnu slēpotājiem-golferiem, kas piedalījās un atbalstīja šādas jaunas disciplīnas aizsākumu, informatīvajiem atbalstītājiem – infoski.lv, golfs.lv un turnīra sponsoriem – Siguldas novada Domei, Siguldas Olimpiskajam centram, Reiņa trases komandai un burvīgajai atvasaras dienai.

IMG4.jpg

IMG2.jpg   IMG3.jpg

IMG6.jpg

1 Komentāri

Apsveicu Ardi!

Informācijai tiem kas slēpo un spēlē golfu. Austrijā notiek arī Pasaules čempionāts kalnu slēpošanā + golfā. Sīkāk www.skigolfwm.com
14 • 09 • 2011 / 10:45
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv