ski.lv logo
Šodienas laika prognoze Rīgai
Temp.: 1°C
Vējš: 4m/s

Jaunumi

06 • 01 • 2011

"Ziemas Parks" Kalnu slēpošanas skoliņa aicina pieteikties uz nodarbībām!

Mežaparka atpūtas kompleksa "Ziemas Parks" Kalnu slēpošanas skoliņa aicina pieteikties uz nodarbībām! Tās ieplānotas 5. un 6. janvārī pl. 18.30, kā arī 9. janvārī paredzētas trīs nodarbības - pl. 11.00, 13.30 un 16.00. Iepriekšēja pieteikšanās uz nodarbību pa tālruni 20012122.

Kalnu slēpošanas skoliņa domāta bērniem vecumā no 4 līdz 7 gadiem, kuri vēlas apgūt pirmās iemaņas šajā sporta veidā. Šim nolūkam izveidota 120 metrus gara trase ar pacēlāju iepretim Mežaparka Lielajai estrādei. Nogāzes reljefs pielāgots tieši apmācību veikšanai, bet grupiņas komplektētas no pieciem līdz desmit bērniem.

Nodarbības vada kvalificētu kalnu slēpošanas instruktoru vadībā, kuri iemācīs bērnam slēpošanas pamatiemaņas un attīstīs šīs jauniegūtās prasmes. Apmācībā bērni tiks iesaistīti rotaļās, kas liek, pašam nemanot, apgūt slēpošanu, turklāt šis sporta veids īpaši labi attīsta bērna koordināciju

Vienas nodarbības ilgums plānots divas stundas, un cena par to ir Ls 10. Skoliņas apmeklētājiem pacēlāja izmantošana būs bez maksas, turklāt, ja nepieciešams, iespējams izmantot „Ziemas Parks” nomā esošo jaunu inventāru no „Rossignol”. Komplekta īre uz nodarbības laiku – Ls 3. Inventārs pieejams līdz 35. zābaku izmēram.

Informācija - > Šeit

1 Komentāri

Jo vairāk būs šādu skoliņu , jo zemāks būs kalnu slēpošanaas līmenis latvijā (ar mazo speciāli)
ss
09 • 01 • 2011 / 23:44
Lai pievienotu komentāru, ienāc ar kādu no sociālajiem tīkliem:
Draugiem.lv pase
Facebook.com pase
Google.com pase
Kalnu slēpošanas sponsori
Atbalstītāji

Latvijas Slēpošanas federācijas informatīvais portāls infoski.lv